Είδαμε την κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα και... τρίβαμε τα μάτια μας! Δεν φαντάζεστε πόσο όμορφη είναι

09.10.2019Η Κωνσταντίνα Πλιάτσικα, κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα την οποία έχει αποκτήσει με την εν διαστάσει σύζυγό του Νάντια Σπηλιωτοπούλου, αν και μόλις 14 ετών είναι μία κούκλα! Μπαμπάς και κόρη έκαναν εχθές δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό και όπως ήταν φυσικό, όλα τα φωτογραφικά φλας έπεσαν πάνω στη νεαρή κοπέλα η οποία πράγματι είναι πάρα πολύ όμορφη και εντυπωσιακή.

Ψηλή, αδύνατη και με πολύ γλυκό χαμόγελο, η Κωνσταντίνα Πλιάτσικα έδειξε μία μικρή αμηχανία μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς, όμως σύντομα, ειδικά όταν στάθηκε πλάι της ο πατέρας της, την απέβαλε, απολαμβάνοντας τη βραδιά.

Μπαμπάς και κόρη έδωσαν το παρών στην επίσημη προβολή της ταινίας Never Look Away που φιλοξενήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η νεαρή δεσποινίς Πλιάτσικα είναι μαθήτρια στο σχολείο και είναι το καμάρι των γονιών της. Και επειδή το DNA μιλάει και σε ό,τι έχει να κάνει με την καλλιτεχνική φλέβα του πατέρα της, η Κωνσταντίνα λατρεύει τη μουσική και δεν αποκλείεται σε λίγα χρόνια να γεννιέται ένα νέο αστέρι στη μουσική βιομηχανία της χώρας μας.

Προς το παρόν, η νεαρή Κωνσταντίνα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κάθε μορφή τέχνης και κυρίως για τον κινηματογράφο, ειδικά όταν πρόκεται για μία υπερπαραγωγή όπως αυτή που παρακολούθησε με τον πατέρα της στο Ίδρυμα Κακογιάννη.

gossip-tv.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


589