Σάκης Τανιμανίδης: Ακολούθησε την συμβουλή αστυνομικού και… έφαγε κλήση! Video

10.09.2019Μια άτυχη στιγμή είχε σήμερα το πρωί ο Σάκης Τανιμανίδης όταν κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ βρέθηκε στο Μοναστηράκι για να γευματίσει με καλό του φίλο και όταν πήγε να παρκάρει τη μηχανή του στην Ερμού, ισχυρίστηκε πως ένας αστυνομικός τον συμβούλευσε να μη αφήσει τη μηχανή του εκεί αλλά να την πάει πιο πέρα για να μη φάει κλήση. Βέβαια, με το που γύρισε να πάρει την μοτοσυκλέτα του… είδε έκπληκτος ότι τελικά τον είχαν γράψει για παράνομο παρκάρισμα!

«Καλημέρα, ακούστε ιστοριούλα να γελάσετε! Ήρθα στο κέντρο να φάω πρωινό με έναν φίλο μου και πήγα να παρκάρω κάπου την μηχανή μου. Εκεί τυχαίνει να είναι ένας αστυνομικός και μου είπε να μην την αφήσω εκεί γιατί θα σε γράψουν… Λέω που να την αφήσω αγαπημένε μου αστυνομικέ; Άστη εκεί μου λέει… Αχ λέω σας ευχαριστώ… Την αφήνω να πάω να φάω, επιστρέφω μετά από μία ώρα… Και βλέπω πάνω στη μηχανή, αυτό», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης, δείχνοντας μας την κλήση!

tlife.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
203