Συγκινήθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας on-air! Η αναφορά στην ασθένεια της μητέρας του που τον έκανε να λυγίσει!

08.02.2017



Σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η Πόπη Χατζηδημητρίου στο Youweekly.gr και μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, έθιξαν το θέμα «μάνα» το οποίο είναι πολύ ευαίσθητο κομμάτι για όλες τις ηλικίες, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για την απώλεια της.(Δείτε εδώ τη συνέντευξή της)

Εκείνη τη στιγμή ο Γρηγόρης Γκουντάρας θυμήθηκε τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα του με κάτι θέματα υγείας που είχε και λύγισε στον αέρα της εκπομπής: «Το κομμάτι της μάνας δεν γιατρεύεται ποτέ, είναι πάντα στο μυαλό σου και στην καρδιά σου», είπε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Ελένης.

Η παρουσιάστρια μετά από αυτές τις δηλώσεις έκανε μια αναδρομή και είπε στους τηλεθεατές της πως ο Γρηγόρης εκείνη την περίοδο που η μητέρα του περνούσε δύσκολα ήταν καταρρακωμένος και δεν είχε επικοινωνία με τον κόσμο! «Δεν ήταν ο Γρηγόρης που ξέρετε, με τις πλάκες και τα αστεία του! Ήταν ένας άλλος Γρηγόρης, λέγαμε κάθε μέρα πως θα καταρρεύσει», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη. Δείτε τη συγκίνηση του Γρηγόρη Γκουντάρα στο παρακάτω βίντεο:

youweekly.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


795