Μαγεμένη από τους Παξούς η Τατιάνα Στεφανίδου – Ρομαντική απόδραση με το σύζυγό της

13.08.2016



Απόδραση για λίγες μέρες στους Παξούς πραγματοποίησε η Τατιάνα Στεφανίδου μαζί με το σύζυγό της Ν. Ευαγγελάτο και μαγεύτηκε από τις ομορφιές του νησιού, αλλά και από τα εδέσματα που απόλαυσε εκεί.

Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε στο προσωπικό της blog φωτογραφίες της από την εξόρμησή της στο καταπράσινο νησάκι του Ιονίου και δήλωσε ενθουσιασμένη.

«Οι Παξοί ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα στον τομέα της γαστρονομίας. Όπως θα έχετε καταλάβει όσοι διαβάζετε το blog μου, το φαγητό έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μου. Δεν είναι απλή ανάγκη αλλά στιγμή μεγάλης απόλαυσης και σχεδόν ιεροτελεστία.

Είμαι ικανή να διαλέξω προορισμό διακοπών εξαιτίας του καλού φαγητού που μπορεί να μου προσφέρει. Κι όταν λέω φαγητό, εννοώ το «πάντρεμα» της γεύσης με το τοπίο, την αισθητική και το καλό σέρβις.

Έτσι, λοιπόν, οι Παξοί ήταν μια ευχάριστη έκπληξη! Φάγαμε σε δυο τέλεια μέρη. Το ένα είναι στο Λόγγο, σε ένα κουκλίστικο, απάνεμο λιμανάκι. Το γαλήνιο σκηνικό συνθέτουν οικήματα που έχουν ευτυχώς διατηρήσει την παραδοσιακή τους αρχιτεκτονική.

Ζεστά, γήινα χρώματα σε όλες τις αποχρώσεις, κεραμοσκεπές και ένα εγκαταλελειμμένο, πέτρινο εργοστάσιο»,έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια.star.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3978