«Έκανα τεστ DNA στην κόρη μου και έδειξε ότι δεν είναι παιδί μου!» Εξομολόγηση σοκ πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού

13.08.2016



Θεωρείται από τους πλέον καταξιωμένους ηθοποιούς και εκείνη μία από τις πιο όμορφες νέες παρουσίες στο χώρο της τηλεόρασης…

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης βρέθηκαν μετά από καιρό και το χάρηκαν όσο τίποτα άλλο που μπόρεσαν να μοιραστούν τα νέα τους – κάποια από αυτά, μάλιστα, τα εξομολογήθηκαν.

Ο Γιάννης Βούρος και η Μαρία-Λουίζα Βούρου, σε μια σπάνια συνάντηση ένα υπέροχο απόγευμα, χαίρονται τη συνύπαρξή τους μπροστά στο φακό και απολαμβάνουν το κάθε κλικ, μιλώντας μας για την σχέση τους αλλά και για τα όποια προβλήματα πέρασαν…

Είσαι ευαισθητοποιημένος στο θέμα της διαφορετικότητας λόγω και του γιου σου, του Στέφανου;

Ναι είμαι σε ό,τι έχει σχέση με το διαφορετικό που όταν το αφήνουμε στο περιθώριο μπορεί και να με τρελάνει. Το διαφορετικό πρέπει η κοινωνία να το εντάξει στους κόλπους της και να το κάνει ενεργό και δραστήριο κύτταρο.

Γιατί πάντα κρατούσες μακριά την προσωπική σου ζωή από τα φώτα;

Δεν πούλησα την ιδιωτική μου ζωή γιατί δεν αφορά τον κόσμο. Τα καλλιτεχνικά είναι βιτρίνα, φαίνονται. Και η αποτυχία σου και η επιτυχία σου, όλα καταγράφονται. Πάντα φανέρωνα τις όποιες μου σχέσεις, τους όποιους μου γάμους, όχι όμως να φωνάξω δημοσιογράφους και φωτογράφους. Και τρεις γάμους έκανα και διαζύγια πήρα και »γέννησα». Με σεβάστηκε ο Τύπος, δεν με κυνήγησε αλλά τον σεβάστηκα κι εγώ. Όποτε μου ζητήθηκε συνέντευξη την έδωσα, όποτε μου είπαν θα θέλαμε να σε φωτογραφίσουμε το έκανα. Είχαμε μια τίμια σχέση…

Είσαι πετυχημένος σαν σύζυγος και πατέρας;

Όχι στο επίπεδο που θα ήθελα. Δημιούργησα από μικρός οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά έπρεπε να λείπω συχνά σε περιοδείες, γυρίσματα, πρόβες. Μπορεί οι εκάστοτε συντρόφισσές μου να είναι ευχαριστημένες ή δυσαρεστημένες -πού να το ξέρω;- όπως επίσης και τα παιδιά μου μπορεί να ήθελαν κάτι περισσότερο από μένα… Αν θα γύριζα πίσω τον χρόνο θα φρόντιζα να κάνω άλλα πράγματα που θα μου εξασφάλιζαν τα προς το ζην για να μην αναγκάζομαι να ζω ώρες, μέρες, εβδομάδες μακριά από το σπίτι μου.

Σου έλειψαν οι οικογενειακές στιγμές;

Ναι… Αν ήμουν παρών θα ήταν μικρότερο το ενοχικό κομμάτι που θα κουβαλούσα.

Σε θεωρώ πολύ μάγκα που δέχτηκες τη Μαρία-Λουίζα σαν κόρη σου μετά το τεστ DNA που έδειξε ότι δεν είσαι ο βιολογικός της πατέρας!

Δεν είναι θέμα μαγκιάς και DNA είναι θέμα παιδείας, ψυχής και επιπέδου.

Έχεις κι άλλα δύο αγόρια από δύο διαφορετικές γυναίκες, τον Στέφανο 30 χρόνων και τον Αλέξη 17, δεν σου ζήτησαν να γίνουν ηθοποιοί;

Κανένας τους! Και σκέψου ότι ο Στέφανος είναι από δύο γονείς ηθοποιούς, εμένα και της Νταίζης Σεμπεκοπούλου. Ακουμπάει, όμως, στην καλλιτεχνία γιατί ασχολείται με τη διαφήμιση. Ο μικρός κάνει στίβο και θα συνεχίσει μετά το αθλητικό κολέγιο σε κάποια ειδικότητα που θα επιλέξει γύρω από τον αθλητισμό.

Μαζεύεστε γύρω από το τραπέζι με τα παιδιά σου, μιλάτε;

Δεν το κάνουμε πια γιατί ο καθένας έχει διαφορετικά ωράρια. Σπάνια να βρεθούμε μια Κυριακή. Τώρα, μάλιστα, στην οικονομική κρίση που βιώνουμε έχουμε καθίσει πάρα πολλές φορές βάζοντας κάτω τα πράγματα για να δούμε πώς θα σώσουμε την παρτίδα και πώς θα επιβιώσουμε.

Την Μαρία-Λουίζα την βλέπεις λίγο πιο προστατευτικά σαν γυναίκα;

Από πολύ μικρή είχε έναν δυναμισμό που με έκανε να αισθάνομαι ασφαλής. Δεν υπάρχει χώρος που να μην έχει δουλέψει η Μαρία-Λουίζα και να μη μου δίνουν συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό της και για το πόσο προσγειωμένη είναι.

Η Μαρία-Λουίζα είπε ότι έχει μεγαλώσει με τρεις μπαμπάδες. Θεωρείται ναι μεν προνομιούχα από την μία πλευρά, από την άλλη όμως..

Πρέπει να αισθάνεται κατακερματισμένη. Με τη Μαρία-Λουίζα δεν είχα τον χρόνο που θα ήθελα. Και το έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Αλλά και αυτή από τη μεριά της είναι “μαμούνι”, δεν κάθεται καθόλου, τη θαυμάζω.freegossip





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2329