Γιώργος Μανίκας: Η φωτογραφία και το αινιγματικό μήνυμα μετά τις φήμες χωρισμού προκάλεσαν ερωτήματα

12.08.2016



Και ενώ τα δημοσιεύματα για τη φημολογούμενη κρίση στον γάμο του με την Έλλη Γεβελεσάκη δίνουν και παίρνουν, ο ίδιος στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω μιας φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Μανίκα να βιώνει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους του γάμου του, με την απόφαση, όπως αναφέρει το peoplegreece, για το οριστικό τέλος να γυρνάει συνέχεια στο μυαλό του. Ο μοναδικός άνθρωπος που τον κρατάει πίσω από το συγκεκριμένο βήμα είναι ο γιος του, Άγγελος. Το γνωστό μοντέλο έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και φροντίζει να περνάει πολλές ώρες της ημέρας μαζί του. Ο Γιώργος Μανίκας πόσταρε χθες μια φωτογραφία με τον μικρό Άγγελο στο κρεβάτι και έγραψε στη λεζάντα: «Μέρα-Νύχτα, στα όνειρα-στα αλήθεια, κοντά και μακριά, στα εύκολα-στα δύσκολα, αγκαλιά…μαζί! Ο μονάκριβός μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει να αναρτήσει πολύ καιρό φωτογραφία με τη σύζυγο του ενώ τα comments κάτω από το στιγμιότυπο με τον γιο του προβληματίζουν. «Ότι και να γίνει, έχετε ο ένας τον άλλον», γράφει μια διαδικτυακή του φίλη.

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1466