Παντελής Παντελίδης: Δείτε πρώτη φορά εικόνες από το εσωτερικό του τζιπ, που οδηγούσε

10.08.2016



Πρώτη φορά τηλεοπτική κάμερα καταγράφει εικόνες από το εσωτερικό του τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης και μέσα στο οποίο έχασε την ζωή του και τραυματίστηκαν σοβαρά δυο κοπέλες η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου.

Οι εικόνες που κατέγραψε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star είναι συγκλονιστικές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στα πεντάλ του οδηγού υπήρχε ένα βιβλίο για τον Στέλιο Καζαντζίδη και εικόνες του Αγίου Νικολάου είναι σκορπισμένες παντού. Ακόμα η κάμερα κατέγραψε ένα μικρό σταυρό, που ίσως ήταν του αδικοχαμένου τραγουδιστή , μια πλαστική θήκη που υπήρχαν κομποσκοίνια. Ενώ, από την μεριά του συνοδηγού υπήρχε ένα CD με τις επιτυχίες του. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου στο πάτωμα υπάρχει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που πιθανόν να ανήκουν στην κοπέλα που καθόταν σε εκείνο το σημείο.
Το μοιραίο τζιπ εντοπίστηκε από την κάμερα του Star κατά την διάρκεια της μυστικής μεταφοράς του χωρίς πινακίδες σε σημείο όπου πρόκειται να διαλυθεί σε ανταλλακτικά.

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




879