Ένα βήμα πριν το διαζύγιο αγαπημένο ζευγαρι της showbiz! Δεν το περιμέναμε…

09.08.2016



Δεν έχουν περάσει δύο μήνες από την ημέρα που τα πρώτα δημοσιεύματα περί χωρισμού του γνωστού ζευγαριού έκαναν την εμφάνιση τους. .

Ο λόγος για τον Γιώργο Μανίκα και την Έλλη Γελεβεσάκη που μετά από περίπου τρία χρόνια γάμου φαίνεται πως περνάνε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της συζυγικής τους ζωής. Πάνε περίπου έξι μήνες από τότε που οι δυο τους σταμάτησαν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον σε εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου. Τον πρώτο καιρό της σχέσης του η Έλλη στήριζε τον Γιώργο ακολουθώντας τον στις εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα. Το τελευταίο διάστημα όμως φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν για το όμορφο ζευγάρι. Η ίδια προτιμάει τις εξόδους με τις φίλες της, χωρίς τη συντροφιά του αγαπημένου της.

Η κρίση στη σχέση τους έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα, κάτι που επιβεβαιώνεται και με μια ματιά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Κανένα κοινό ενσταντανέ για το όμορφο ζευγάρι τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Μανίκα να έχει φύγει εδώ και λίγες μέρες από το σπίτι στο οποίο μένουν στον Άλιμο. Τα προβλήματα στη σχέση τους είναι πολλά, με την Έλλη να μην κάνει πίσω και τον Γιώργο να προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες λόγω του παιδιού. Το κατά πόσο η κρίση θα οδηγήσει σε οριστικό χωρισμό είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως προτεραιότητα και των δύο είναι ο μικρός Άγγελος να μείνει ανεπηρέαστος όποια και αν είναι η τελική έκβαση της ιστορίας.

peoplegreece.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2774