Νεκρός Έλληνας πρωταγωνιστής γνωστού ριάλιτι σόου Τον πρόδωσε η καρδιά του

07.06.2016



Μπορεί στην Ελλάδα το όνομά του να μην ήταν γνωστό, ωστόσο, στην Αμερική πολλοί ήταν εκείνοι που γνώριζαν τον Johnny Karagiorgis, η αλλιώς Τζόνι «The Greek», αφού πρωταγωνιστούσε στο δημοφιλές ριάλιτι σόου «Οι νοικοκυρές του Νιου Τζέρσεϊ».

Έτσι, λοιπόν, η είδηση του θανάτου του από ανακοπή καρδιάς μεταδίδεται σήμερα από πολλά αμερικανικά ΜΜΕ, ενώ φίλοι και γνωστοί του στρέφονται στα social media προκειμένου να εκφράσουν τη θλίψη τους για τον χαμό του.

Ο Johnny αλλά και η σύζυγός του  Penny Drossos ήταν γνωστοί στο αμερικανικό  κοινό από τη «δραματική» και έντονη -όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ- συμμετοχή τους στο σόου αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι ο Έλληνας τηλεστάρ είχε κινηθεί νομικά το 2013 εναντίον του καναλιού στο οποίο προβάλλονταν το ριάλιτι σόου, το Bravο αλλά και της μητρικής του εταιρείας, το NBC.

Αφορμή είχε σταθεί ένας καβγάς με ένα άλλο ζευγάρι που πρωταγωνιστούσε στο σόου και ο οποίος είχε στείλει τον Johnny στα δικαστήρια. Το γεγονός αυτό τον εξόργισε και εκείνος με τη σειρά του κατηγόρησε το κανάλι ότι σκόπιμα «πυροδότησε» τη διαμάχη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγός του Johnny, Penny, έχει ένα σαλόνι ομορφιάς στο Νιου Τζέρσεϊ.

protothema.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4826