Σαντορίνη: H 26χρονη πρώην του Justin Bieber παντρεύεται 62χρονο μεγιστάνα

06.06.2016



Έγινε γνωστή από την σχέση της με τον Τζάστιν Μπίμπερ, η 26χρονη Xenia Deli συνεχίζει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της λόγω του γάμου της που αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο κοσμοπολίτικο νησί της Σαντορίνης.

Ο νεαρός τραγουδιστής όμως δεν θα είναι εκείνος που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της, αλλά ένας 62χρονος πάμπλουτος επιχειρηματίας από την Αίγυπτο. Ο Φατί Ραμπάχ Αλ Σαρίφ, ο πρόεδρος του ομίλου Amiral ήταν εκείνος τελικά που κατάφερε να κερδίσει την 26χρονηκαλλονή που έχει καταγωγή από τη Μολδαβία.

Η Xenia επιθυμούσε ο γάμος τους να γίνει στη Σαντορίνη και ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας δεν της χάλασε το χατήρι και πριν ενάμιση περίπου μήνα έφτασαν στο όμορφο νησί με το πανάκριβο λίαρ τζετ για να οργανώσουν τον γάμο των ονείρων τους ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κόστισε γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ.


Η νύφη ήταν μία κούκλα καθώς επέλεξε ένα νυφικό με δαντέλα και πέπλο και έφτασε στο σημείο με άμαξα, ενώ ο πρόεδρος του πανίσχυρου ομίλου Amiral με ένα λευκό αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, ακολούθησε δεξίωση κι ένα ρωσικό συγκρότημα διασκέδασε τους 150 καλεσμένους, ενώ η βραδιά περιλάμβανε χορό της κοιλιάς, αμέτρητα βεγγαλικά και πολλές εκπλήξεις.


Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα σόσιαλ μίντια:





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6999