Αποκάλυψη: Η κρυφή συνάντηση της Μίνας και της Φρόσως στον Ευαγγελισμό

02.06.2016



Η συγκίνηση ήταν έντονη. Οι στιγμές αυτές ήταν τόσο συναισθηματικά φορτισμένες που η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, το οποίο κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη τις ένωσε για πάντα και αυτό -όσο και αν κάποιοι δεν τον θέλουν-αποδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία.

Όπως αποκάλυψε το youweekly.gr, πριν δυο περίπου μήνες η Φρόσω είχε επισκεφθεί συνοδευόμενη από τη μητέρα της την Μίνα στον Ευαγγελισμό, έχοντας μια ολιγόλεπτη συνάντηση. Τότε άλλωστε ήταν και οι πρώτες μέρες που η 30χρονη είχε ξεφύγει από τον κίνδυνο. Αυτή όμως δεν ήταν και η μοναδική φορά που οι δυο συνεπιβάτιδες του αδικοχαμένου τραγουδιστή στο μοιραίο τζιπ συναντήθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Δευτέρα, η Φρόσω για δεύτερη φορά πέρασε την πόρτα του Ευαγγελισμού για να δει τη Μίνα, λίγες μόλις μέρες μετά την επέμβαση που πραγματοποίησε στο πόδι της.

Η 21χρονη με αργό και ήρεμο βήμα, εντελώς άβαφη και φορώντας ένα μαύρο τζιν και μια μαύρη μπλούζα κατευθύνθηκε στο δωμάτιο της Μίνας. Στο χέρι της, κρατούσε ένα μπουκέτο ορχιδέες καθώς είναι το αγαπημένο λουλούδι της φίλης της. Η Φρόσω ήταν διαρκώς με σκυμμένο το κεφάλι, καθώς δεν επιθυμούσε να τραβήξει πάνω της τα αδιάκριτα βλέμματα.

Παρότι κάποιοι θέλησαν να μάθουν για την κατάστασή της εκείνη δεν απάντησε κανέναν. Παρά μόνο μπήκε στο δωμάτιο της Μίνας και έπεσε στην αγκαλιά της. Τα δυο κορίτσια συνομίλησαν μόνο για λίγα λεπτά, καθώς η Μίνα δεν έχει συνέλθει εντελώς και οι γιατροί της συστήνουν να μην κουράζεται. Έτσι καμία από τις δυο δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο δυστύχημα και στα όσα ακούγονται γι΄αυτές. Όπως σας ενημέρωσε το youweekly.gr άλλωστε τόσο η Φρόσω όσο και η Μίνα έχουν ξεκαθαρίσει τη στάση τους από την αρχή τονίζοντας πως ο Παντελής ήταν ο οδηγός του τζιπ.

Έτσι και στη δεύτερη αυτή συνάντηση η Φρόσω αρκέστηκε να μάθει για την υγεία της 30χρονης (ψυχολογική και σωματική) δίνοντάς της την υπόσχεση πως θα την επισκεφθεί σύντομα ξανά. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο την περίμενε ο μπασκετμπολίστας, με τον οποίο έχουν έρθει ιδιαίτερα κοντά και είναι εκείνος που έχει καταφέρει να απομακρύνει -έστω λίγο- τις σκιές του δυστυχήματος.

Παρότι τα δυο κορίτσια δεν θέλησαν να μιλήσουν για το τροχαίο, χωρίς να πουν κουβέντα για τις επίμαχες φωτογραφίες από το γνωστό πλέον σπίτι στη λέσχη, οι εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ραγδαίες. Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι πολλά και έτσι μετά την μαρτυρία ενός ατόμου, ο οποίος ισχυρίζεται πως είδε τον Παντελίδη να παραπατάει, σειρά έχει μια ακόμη αποκάλυψη-φωτιά.

Δυο ακόμη άτομα, επιβεβαίωσαν πως καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς στο τραπέζι δίπλα στον Παντελή κάθονταν τα δυο κορίτσια  και η μόνη στιγμή που έφυγαν, σύμφωνα με πληροφορίες του newspistol, ήταν για να πάνε τουαλέτα. Η μαρτυρία ωστόσο κλειδί είναι μιας γυναίκας η οποία βρισκόταν τη συγκεκριμένη νύχτα στο τραπέζι και όταν είδε τα τρία άτομα να φεύγουν (τον Παντελή, την Φρόσω και τη Μίνα) τους είπε "καλέστε ένα ταξί. Που θα πάτε έτσι".

Τότε σύμφωνα με τη γυναίκα η Φρόσω ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα παίρνοντας τα κλειδιά του τζιπ στα χέρια της και υπονοώντας πως θα οδηγήσει εκείνη. Ενώ αυτό που περιμένουν όλοι προκειμένου να ολοκληρωθεί η προανάκρισης από το κλιμάκιο της Τροχαίας είναι το υλικό από την κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι. Εκεί θα φανεί ξεκάθαρα ποιος ήταν ο οδηγός προκειμένου όλα να πάρουν τον δρόμο.

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1590