Κατερίνα Καινούργιου: Μιλά οργισμένη για τις φωτογραφίες του Σταθοκωστόπουλου με την νέα του σύντροφο!

13.05.2016



Ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με τισ φωτογραφίες στο Instagram του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου σε τρυφερά τετ-α-τετ με την νέα του σύντροφο.

Μέχρι στιγμής η Κατερίνα Καινούργιου δεν είχε αντιδράσει αφήνοντας όλους να πιστεύουν πως δεν θα κάνει καμία δήλωση για το θέμα! Αμ δε… Μέσα από μία συνέντευξη καταπέλτη, βάζει στην θέση του τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και φανερά οργισμένη απαντά…»Δεν με αφορά πώς διαχειρίζεται τον χωρισμό μας…Εγώ ως Κατερίνα θέλω να σεβαστώ τον άνθρωπο που ήμουν μαζί, να σεβαστώ τον ίδιο μου τον εαυτό και όσα μοιραστήκαμε!»…

Και συνεχίζει σκίζοντάς τον με το γάντι: «Αυτή του η κίνηση με απογοήτευσε πάρα πολύ! Γιατί σκέφτομαι πως είναι ισως πολύ γρήγορα για να σου συμβεί κάτι τέτοιο και να το δημοσιοποιήσεις κιόλας! Κάντο αλλά κράτα το για εσένα για λίγο, για να σεβαστείς όσα έζησες με έναν άλλο άνθρωπο επί χρόνια…»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκάθαρα τοποθέτησε την δυσαρέσκια της στο θέμα, μέσα από την συνέντευξη της στο People, όχι γιατί προχώρησε την ζωή του, αλλά για την απαράδεκτη αντιμετώπιση που έκανε στον χωρισμό τους, ξεφτιλίζοντας την με αυτό τον τρόπο…Από ότι φαίνεται το τρίτο πρόσψπο στη σχέση δεν ήταν η αδερφή του, όπως γραφόταν…..

Δείτε τα ντοκουμέντα



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1139