Co-ords: Η τάση που αγαπούν οι ενημερωμένες κυρίες της μόδας

20.06.2023



Ο όρος co-ords προέρχεται από την αγγλική λέξη co-ordinate, που σημαίνει συνεργάζομαι. Άρα είναι τα σύνολα εκείνα που τo πάνω και το κάτω μέρος είναι ίδιου υφάσματος και χρώματος ή μοτίβου και ταιριάζουν απόλυτα, είναι δηλαδή ασορτί.

Τα co-ords ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της δεκαετίας του 50, επανήλθε το 90 ενώ τα τελευταία χρόνια είναι must trend και την επιλέγουν σταθερά fashion girls, ενημερωμένες κυρίες της μόδας και street stylers. Οι λόγοι; Αρκετοί για να σε κάνουν αν δεν έχεις στην γκαρνταρόμπα σου co-ords να το πράξεις αμέσως. 

Καταρχήν είναι άνετα. Επίσης κάνουν ήδη από μονά τους τη δύσκολη δουλειά του styling αφού είναι σεταρισμένα από πριν. Τα co-ords μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή σου με μία μόνο κίνηση. Είτε συνδυάσεις φούστες ή σορτς με ασορτί crop tops, είτε φαρδιές παντελόνες με bralettes, είναι ένα outfit που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε διαφορετικές περιστάσεις από casual βόλτες μέχρι και σε κάποια βάπτιση ή γάμο.

Για αυτούς τους λόγους είναι ένα αγαπημένο σύνολο και για αυτό και πολλές φορές στο feed μας στα social media βλέπουμε σύνολά από co-ord sets αφού έχει αγαπηθεί πολύ και από τις Κύπριες fashionistas. 

Δες στην παρακάτω γκαλερί μερικά από τα outfits τους και πάρε ιδέες για την επόμενη εμφάνισή σου!
madamefigaro.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6709