Curly hair: Πως θα υιοθετήσεις την πιο hot τάση του Καλοκαιριού

09.05.2023



Τα 80’s είναι και πάλι εδώ που σημαίνει ότι θα δεις παντού σγουρά μαλλιά με έξτρα όγκο και disco αλλά και punk διάθεση. Πρόκειται για την πιο hot τάση του καλοκαιριού που τόσο οι celebrities όσο και τα super models έχουν ήδη υιοθετήσει.

Πώς θα δημιουργήσεις το hair look 

  • Αρχικά και για να αποφύγεις το φριζάρισμα θα πρέπει να κρατήσεις τα μαλλιά σου πλούσια ενυδατωμένα χωρίς όμως να το παρακάνεις με το κοντίσιονερ ή τη μάσκα γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα που σημαίνει ότι οι μπούκλες δεν θα μείνουν στη θέση τους για ώρες. 
  • Στη συνέχεια επιβάλλεται να απλώσεις σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών προϊόν προστασίας από τη θερμότητα γιατί ακόμη κι αν έχεις σγουρά μαλλιά θα χρησιμοποιήσεις το σίδερο για μπούκλες. 
  • Ένα προϊόν styling για μπούκλες είναι επίσης απαραίτητο αν θέλεις να δείχνουν τέλειες. 
  • Ανάλογα με τον όγκο που θέλεις αλλά και το ύφος της μπούκλας, πιο σφιχτή ή πιο ανάλαφρη επιλέγεις τη συσκευή θερμότητας που θα σε βοηθήσει να την πετύχεις. 
  • Τυλίγεις κάθε τούφα ξεχωριστά στο σίδερο για μπούκλες, το κρατάς κάθετα για μερικά δευτερόλεπτα και την απελευθερώνεις. Όσο μικρότερη είναι η τούφα τόσο πιο έντονος είναι ο όγκος. 
  •  Αν θέλεις να δημιουργήσεις το dramatic εφέ της Seyfried αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία με το σίδερο μπορείς να χτενίσεις τα μαλλιά σου με μια χτένα που έχει πολύ αραιά δόντια. 

tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1281