Αργυρώ Ροτσίδου: Το κομψό outfit της στην κάλπη είναι η hot τάση της σεζόν

07.05.2023



Εκλογική μάχη είχαμε στις 6 Μαϊου για τον Δημοκρατικό Συναγερμό καθώς τα μέλη του κόμματος ψήφισαν για να εκλέξουν την Ανώτατη Ηγεσία του. Από τους νικητές της εκλογικής διαδικασίας και ο Ευθύμιος Δίπλαρος αφού ο βουλευτής Λεμεσού είναι ο νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ. Ο ίδιος το πρωί εκείνης της ημέρας βρέθηκε στην κάλπη για να ψηφίσει μαζί με τα τρία του παιδιά και τη σύζυγό του Αργυρώ Ροτσίδου με την τελευταία να δίνει μαθήματα στυλ με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η γνωστή γυμνάστρια επέλεξε μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν που προτάσσει τη μονοχρωμία στο σύνολο. Ένα στιλιστικό μοτίβο που πρέπει να υιοθετήσουμε όλες καθώς είναι συνδεδεμένο με το στυλ του minimal και του κλασικού ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί τόσο πολύ με τις πρωταγωνίστριες της street μόδας να το απογειώνουν στις εμφανίσεις τους, καθημερινές και βραδινές.

Αυτό ακολούθησε και η Αργυρώ Ροτσίδου με το κοστούμι, το πουκάμισο αλλά και τα αξεσουάρ που επέλεξε να είναι όλα στην ίδια απόχρωση ενώ τα κοσμήματα της ολοκλήρωσαν με το καλύτερο τρόπο τη κομψή αυτή εμφάνιση. Το hairstyle της κινήθηκε στο ίδιο στυλ με το outfit της να αποσπά τα κολακευτικότερα σχόλια.

Ακολούθησε και εσύ αυτό τον έυκολο τρόπο του monochrome επιλέγοντας ένα super chic και κλασικό κοστούμι, σε όλες τις αποχρώσεις συνδυάζοντάς το μαζί με ένα απλό top από μέσα και ένα ζευγάρι κομψά πέδιλα σε ίδιους ή παρόμοιους τόνους και πέτυχε την πιο σύγχρονη μορφή της μονοχρωμίας.

madamefigaro.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1683