Χρήστος Μίτσιγκας-Μάριος Ξενοφώντος: Τα hairstyles που θα σε κάνουν εντυπωσιακή στον Άγιο Βαλεντίνο

11.02.2023



Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει κι εσύ πρέπει να είσαι εντυπωσιακή στο πιο ερωτικό ραντεβού της χρονιάς συνοδεύοντας τον σύντροφο σου. Οι hair stylist Χρήστος Μίτσιγκας και Μάριος Ξενοφώντος του κομμωτηρίου «Hair Now» σας δίνουν τη δική τους πρόταση για τη μοναδική βραδιά. 
 


Ο Χρήστος Μίτσιγκας σας προτείνει το ρομαντικό hair look της Margon Robbie. Οι απαλές μπούκλες είναι κλασικές γιατί φαίνονται όμορφες σχεδόν σε όλους. Χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο σίδερο ή ένα ραβδί για να δημιουργήσετε απαλές καμπύλες που πλαισιώνουν το πρόσωπό σας. Βουρτσίστε τα και λειάνετε τις άκρες σας με έναν ορό. Voila.

 


Ο Μάριος Ξενοφώντος σας προτείνει κυματιστά μαλλιά που είναι ένα από τα πιο ρομαντικά χτενίσματα για να επιλέξετε την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για την νυχτερινή σας έξοδο, αλλά η προσθήκη ενός χρυσού αξεσουάρ εκσυγχρονίζει την εμφάνιση. Στερεώστε μερικά σκέλη μεταλλικής αλυσίδας σε μια καρφίτσα, στερεώστε και κρύψτε την καρφίτσα από κάτω. Ένα υπέροχο hair look είναι αυτό της Cara Delevingne. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τους βρείτε στην οδό Κατσώνη 16Α στο κέντρο της Λευκωσίας και στο τηλέφωνο 22 318774



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1299