Χρήστος Μίτσιγκας-Μάριος Ξενοφώντος: Τα hairstyles που θα σε κάνουν εντυπωσιακή στον Άγιο Βαλεντίνο

11.02.2023Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει κι εσύ πρέπει να είσαι εντυπωσιακή στο πιο ερωτικό ραντεβού της χρονιάς συνοδεύοντας τον σύντροφο σου. Οι hair stylist Χρήστος Μίτσιγκας και Μάριος Ξενοφώντος του κομμωτηρίου «Hair Now» σας δίνουν τη δική τους πρόταση για τη μοναδική βραδιά. 
 


Ο Χρήστος Μίτσιγκας σας προτείνει το ρομαντικό hair look της Margon Robbie. Οι απαλές μπούκλες είναι κλασικές γιατί φαίνονται όμορφες σχεδόν σε όλους. Χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο σίδερο ή ένα ραβδί για να δημιουργήσετε απαλές καμπύλες που πλαισιώνουν το πρόσωπό σας. Βουρτσίστε τα και λειάνετε τις άκρες σας με έναν ορό. Voila.

 


Ο Μάριος Ξενοφώντος σας προτείνει κυματιστά μαλλιά που είναι ένα από τα πιο ρομαντικά χτενίσματα για να επιλέξετε την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για την νυχτερινή σας έξοδο, αλλά η προσθήκη ενός χρυσού αξεσουάρ εκσυγχρονίζει την εμφάνιση. Στερεώστε μερικά σκέλη μεταλλικής αλυσίδας σε μια καρφίτσα, στερεώστε και κρύψτε την καρφίτσα από κάτω. Ένα υπέροχο hair look είναι αυτό της Cara Delevingne. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τους βρείτε στην οδό Κατσώνη 16Α στο κέντρο της Λευκωσίας και στο τηλέφωνο 22 318774Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


647