Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

08.03.2023



Η Ελένη Μενεγάκη μας έχει συνηθίσει πλέον μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» που προβάλλεται στο Mega σε χρηστικές πληροφορίες για την καθημερινότητά μας. Η όμορφη παρουσιάστρια λατρεύει την παρέα που έχει δημιουργήσει τηλεοπτικά με τις τηλεθεάτριες με τις οποίες συχνά ανταλλάσσει ιδέες και λύσεις για συζύγους και μαμάδες που τυγχάνει να είναι και εργαζόμενες.

Εκτός, λοιπόν, από τις προτιμήσεις της σε ό,τι έχει να κάνει με τις διατροφικές συνήθειες τόσο της ίδιας όσο και των μελών της οικογένειάς της, η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει και μικρά μυστικά για το νοικοκυριό της.

Κάτι παρόμοιο έκανε και πρόσφατα, μιλώντας μέσα από την εκπομπή της για το τρικ που κάνει για να είναι τα ρούχα της ίδιας και της οικογένειάς της πάντα μοσχομυριστά για να αποπνέουν καθαριότητα.

Ποιο είναι το κόλπο; Όπως αποκάλυψε λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη, στα συρτάρια κάθε ντουλάπας του σπιτιού της βάζει αρωματικά σαπούνια που προσφέρουν στα ήδη καθαρά ρούχα μία ακόμα πιο όμορφη μυρωδιά.

Όπως τόνισε η Ελένη, συνηθίζει να αγοράζει σαπούνια που της αρέσει το άρωμά τους και τα βγάζει από τη συσκευασία τους. Τα βάζει μέσα στα συρτάρια και με το πέρασμα του χρόνου το άρωμά τους διαχέεται στα ρούχα και όταν τα φοράνε, μοσχομυρίζουν.

Φαντάζεστε λοιπόν πόσα σαπούνια έχει αγοράσει η Ελένη Μενεγάκη για τη μεγάλη γκαρνταρόμπα που διαθέτει η ίδια και που είναι μία από τις πιο ζηλευτές στην ελληνική σόουμπιζ.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2656