Το σικάτο σύνολο της Άντρης Αναστασιάδη στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έκλεψε τις εντυπώσεις (εικόνες)

19.09.2022Στο Λονδίνο ταξίδεψαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη με αφορμή την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ που πραγματοποιείται σήμερα, Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου.

Από χθες, εκατοντάδες αρχηγοί κρατών έφτασαν στα ανάκτορα του Buckingham Palace ενώ περίπου 2 χιλιάδες επίσημοι θα παραστούν στην κηδεία της Βρετανίδας μονάρχη στο Westminster Abbey.

Για το πένθος της βασίλισσας υπάρχει συγκεκριμένο dress code το οποία τηρούν τόσο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας όσο και οι καλεσμένοι. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Βρετανοί διπλωμάτες έχουν δώσει οδηγίες στους επισήμους να φορούν μαύρα επίσημα ρούχα ενώ θα επιτραπούν και επίσημες εθνικές ενδυμασίες αλλά και στρατιωτικές στολές χωρίς οπλισμό.

Για την περίσταση, η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη, τηρώντας το dress code επέλεξε να φορέσει ένα κομψό μαύρο μακρυμάνικο φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη και ίσια γραμμή, το οποίο συνδύασε με κοσμήματα που αποτίνουν φόρο τιμής προς τη βασίλισσα – με χαρακτηριστικό το κολιέ που επέλεξε με τρεις σειρές μαργαριτάρια, όπως συνήθιζε να το φορά και η βασίλισσα. Συνδύασε το σύνολό της, το οποίο είναι αντάξιο των περιστάσεων, με μαύρο καπέλο με καρφίτσα, όπως συνηθίζουν να φοράνε και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Επίσης φόρεσε σκούρο μαύρο καλσόν, μία λεπτομέρεια που αναγράφεται στο dress code.

Πηγή: https://madamefigaro.cy/

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤα «έξυπνα» κομμάτια που δίνουν λύση στο everyday styling

Μαίρη Συνατσάκη: Color matching με την κόρη της και μας δείχνει την πιο ωραία elevator selfie Διάβασε περισσότερα

Curly hair: Πως θα υιοθετήσεις την πιο hot τάση του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα

Celebrity εμφανίσεις που μας άρεσαν πολύ για το στιλ τους Διάβασε περισσότερα


5836