Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας, μας το είπαν κατάμουτρα»

03.06.2022Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την αποχώρησή τους από το Asia Express, τονίζοντας πως αυτό συνέβη και για ηθικούς λόγους.

«Δεν είχαμε λόγο να κάτσουμε για τα χρήματα. Είναι ζευγάρια όμως που πήγαν εκεί γι’ αυτό το λόγο, γιατί πληρώνουν πολύ καλά χρήματα. Εμείς το κρίναμε αυστηρά ζητήματα υγιεινής, ζητήματα ηθικής. Οι άνθρωποι εκεί ήταν φτωχοί, αλλά φιλόξενοι. Υπήρχαν σπίτια που είχαν μέσα 10 παιδιά.

Να μπαίνεις σε ένα σπίτι με 10 παιδάκια και να τους λες “δώστε μου το φαϊ σας να το φάω γιατί είμαι πεινασμένος ταξιδιώτης που παίζω στο Asia Express”; Γι’ αυτό είπα πριν για ζητήματα ηθικής», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στη συνέχεια: «Στεναχωρήθηκα λίγο με κάποια ζευγάρια, με πίκραναν. Υπήρξαν ζευγάρια που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας, μας το είπαν ευθέως, κατάμουτρα. Θα έλεγα και το όνομα, αλλά επειδή λείπουν, δεν είναι ώρα να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία».

zappit.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤο σικάτο σύνολο της Άντρης Αναστασιάδη στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έκλεψε τις εντυπώσεις (εικόνες)

Loafers με κάλτσες: H τάση που φοράνε τώρα όλα τα it girls Διάβασε περισσότερα

20 επώνυμες Κύπριες που εντυπωσίασαν με τα looks τους στο feed μας αυτό το σαββατοκύριακο! Διάβασε περισσότερα

Σε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν Διάβασε περισσότερα


945