Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας, μας το είπαν κατάμουτρα»

03.06.2022Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την αποχώρησή τους από το Asia Express, τονίζοντας πως αυτό συνέβη και για ηθικούς λόγους.

«Δεν είχαμε λόγο να κάτσουμε για τα χρήματα. Είναι ζευγάρια όμως που πήγαν εκεί γι’ αυτό το λόγο, γιατί πληρώνουν πολύ καλά χρήματα. Εμείς το κρίναμε αυστηρά ζητήματα υγιεινής, ζητήματα ηθικής. Οι άνθρωποι εκεί ήταν φτωχοί, αλλά φιλόξενοι. Υπήρχαν σπίτια που είχαν μέσα 10 παιδιά.

Να μπαίνεις σε ένα σπίτι με 10 παιδάκια και να τους λες “δώστε μου το φαϊ σας να το φάω γιατί είμαι πεινασμένος ταξιδιώτης που παίζω στο Asia Express”; Γι’ αυτό είπα πριν για ζητήματα ηθικής», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στη συνέχεια: «Στεναχωρήθηκα λίγο με κάποια ζευγάρια, με πίκραναν. Υπήρξαν ζευγάρια που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας, μας το είπαν ευθέως, κατάμουτρα. Θα έλεγα και το όνομα, αλλά επειδή λείπουν, δεν είναι ώρα να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία».

zappit.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςMAD VMA 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το περιστατικό που αμαύρωσε τη βραδιά

Fashion-εμμονή: Βρήκαμε το crop top που φοράνε όλα τα fashion girls και έγινε ανάρπαστο Διάβασε περισσότερα

Μαντήλι στα μαλλιά: Δες πώς θα φορέσεις το ωραιότερο αξεσουάρ του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα

Τα fashionable looks της Νόνης Κυπριανού στη Μύκονο Διάβασε περισσότερα


640