Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας, μας το είπαν κατάμουτρα»

03.06.2022Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την αποχώρησή τους από το Asia Express, τονίζοντας πως αυτό συνέβη και για ηθικούς λόγους.

«Δεν είχαμε λόγο να κάτσουμε για τα χρήματα. Είναι ζευγάρια όμως που πήγαν εκεί γι’ αυτό το λόγο, γιατί πληρώνουν πολύ καλά χρήματα. Εμείς το κρίναμε αυστηρά ζητήματα υγιεινής, ζητήματα ηθικής. Οι άνθρωποι εκεί ήταν φτωχοί, αλλά φιλόξενοι. Υπήρχαν σπίτια που είχαν μέσα 10 παιδιά.

Να μπαίνεις σε ένα σπίτι με 10 παιδάκια και να τους λες “δώστε μου το φαϊ σας να το φάω γιατί είμαι πεινασμένος ταξιδιώτης που παίζω στο Asia Express”; Γι’ αυτό είπα πριν για ζητήματα ηθικής», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στη συνέχεια: «Στεναχωρήθηκα λίγο με κάποια ζευγάρια, με πίκραναν. Υπήρξαν ζευγάρια που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας, μας το είπαν ευθέως, κατάμουτρα. Θα έλεγα και το όνομα, αλλά επειδή λείπουν, δεν είναι ώρα να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία».

zappit.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


1247