4+1 κυρίες της ελληνικής showbiz μας προτείνουν πασχαλινά outfits για ξεχωριστές εμφανίσεις!

19.04.2022



Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε δει ότι ο καιρός θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι, με όλους μας να έχουμε γεμίσει χαμόγελα, μιας και μια ηλιόλουστη ημέρα -σχεδόν πάντα- μας προϊδεάζει για μια ωραία βόλτα, με ιδιαίτερα outfits. Όσο οι διακοπές του Πάσχα πλησιάζουν και οι μέρες γίνονται όλο και περισσότερο ηλιόλουστες, αυτό που παρατηρούμε είναι ότι προσωπικότητες από την την ελληνική showbiz και από όλους τους χώρους, έχουν επιλέξει μερικά από τα πιο αγαπημένα τους χρώματα, τα οποία χαρακτηρίζονται από φως, αλλά και μοτίβα., για να δημιουργήσουν και να προτείνουν στο κοινό τους τα πιο ευφάνταστα outfits.

Οι διακοπές μας δίνουν πάντοτε την δυνατότητα να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε, αλλά και να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Για τον συγκεκριμένο λόγο, οι έξοδοι όλο και πληθαίνουν, αλλά και οι πασχαλινές εξορμήσεις σε ανοιξιάτικους προορισμούς. Το gossip-tv συνέλεξε φωτογραφικό υλικό από τις εμφανίσεις που προτείνουν πέντε ξεχωριστές προσωπικότητες από την ελληνική showbiz, οι οποίες δεν είναι άλλες από την Κατερίνα Καινούργιου, την Αθηνά Οικονομάκου, την Χριστίνα Μπόμπα, την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως είδαμε, αυτό που κυριαρχεί στις τάσεις της φετινής σεζόν είναι τα πολύχρωμα κοστούμια, με απλά μονόχρωμα τοπ, σεταρισμένα είτε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, είτε με ένα ζευγάρι sneakers. Επίσης, τα μοτίβα είναι κάτι που πρωταγωνιστεί και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα λείπει από καμία ντουλάπα!

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικά από τα outfits που πρότειναν!
gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4078