Kate Moss: Έγινε το νέο πρόσωπο της εταιρείας εσωρούχων της Kim Kardashian και πόζαρε τοπλες

14.07.2021



Το μοντέλο ποζάρει τόπλες για την καμπάνια της εταιρείας!

Σχεδόν όλες οι τάσεις που ήταν δημοφιλείς τη δεκαετία του ’90 και στις αρχές του 2000 έχουν κάνει ένα δυνατό comeback και αυτό συμπεριλαμβάνει και τα ταλέντα των supermodels που καθόρισαν εκείνη την περίοδο. Σε μια συνεργασία που συνδυάζει τη νοσταλγία για τις πασαρέλες μιας περασμένης εποχής και τη σύγχρονη απαίτησή μας για athleisure ρούχα, η Kim Kardashian επέλεξε τη θρυλική Kate Moss ως το νέο πρόσωπο της εταιρείας εσωρούχων, loungewear και shapewear της.

«Πρωτογνώρισα την Kate το 2014 μέσω του Riccardo Tisci και αμέσως με εντυπωσίασε το τολμηρό χιούμορ της, η αυθεντική και κλασική ομορφιά της. Είμαστε φίλες από τότε», έγραψε η Kim Kardashian στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε. «Είναι το απόλυτο fashion icon, ορίζοντας μια ολόκληρη γενιά στυλ και έχω την τιμή να τη χαρακτηρίσω ως το νέο πρόσωπο του @SKIMS αυτό το καλοκαίρι!», πρόσθεσε. Να θυμίσουμε πως οι δύο γυναίκες βρέθηκαν μαζί με τη 19χρονη κόρη της Moss, Lila, στο Βατικανό, ταξίδι το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά από τον διεθνή Τύπο λόγω της τολμηρότητάς των συνόλων που επέλεξε η επιχειρηματίας.

Προηγουμένως, άλλα διάσημα πρόσωπα που φωτογραφήθηκαν για τα Skims περιλαμβάνουν την TikTok star Addison Rae, την Paris Hilton, και προφανώς τις αδελφές της Kim, την Kendall, την Kylie, την Kourtney και την Khloé.

Το loungewear brand έχει απασοχλήσει τον Τύπου, αφούέβαλε την υπογραφή του σε εσώρουχα, loungewear και πιτζάμες για τις αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διαγωνιστούν στο Τόκιο. Η Skims είναι μάλιστα η πρώτη εταιρεία που έχει κάνει επίσημη συνεργασία με την παραολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ. Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να δεις φωτογραφίες από την καλοκαιρινή καμπάνια των Skims. www.queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2923