Indie nails: τι ακριβώς είναι η νέα τάση στα νύχια;

13.01.2021



Το 2021 από ότι όλα δείχνουν θα έχει πολύ fun σε πολλά επίπεδα και σε ότι έχει να κάνει με το μανικιούρ εκεί το trend απογειώνεται. Φαίνεται πως όλη αυτή η εσωστρέφεια και ο εγκλεισμός των προηγούμενων ημερών δημιουργεί μια έντονη ανάγκη για οτιδήποτε ευχάριστο, δημιουργικό και… πολύχρωμο και τα νύχια μας αποτελεί πρόσφορο έδαφος για όλα αυτά. 

Φυσικά και θα υπάρξει και αρκετός μινιμαλισμός (οι τάσεις είναι μοιρασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιήσουν τους πάντες) αλλά στον αντίποδα αυτού, τα indie nails είναι ότι πιο hot- fun! Σύμφωνα, μάλιστα, με το Refinery29 και το Pinterest, η αναζήτηση της φράσης indie nails έχει αυξηθεί κατά 21% από την αρχή της χρονιάς γεγονός που δείχνει μια τάση.

Τι είναι, όμως, τα indie nails και πώς θα το κάνεις σωστά; Θα το κάνεις σωστά αν έχεις φαντασία και αν αντιμετωπίζεις το κάθε νύχι διαφορετικά: ένα smiley face σε ένα νύχι, μερικές μαργαρίτες στο άλλο, ένα σύμβολο yin-yang στο τρίτο και πάει λέγοντας. Εξάλλου, indie είναι εν συντομία η λέξη independent, δηλαδή, η ανεξαρτησία και η ελευθερία σε όλα τα επίπεδα. 

Παρακάτω μερικές ιδέες για να έχεις πλήρη εικόνα!
tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2883