Balenciaga: Παρουσίασε τη συλλογή Fall 2021 μέσα από ένα videogame

12.12.2020



Πριν από ένα μήνα, ο οίκος Balenciaga λάνσαρε ένα βιντεοπαιχνίδι, με τίτλο Afterworld: Τhe Age of Tommorow. Τώρα, ήρθε η στιγμή να "ντύσει” του ήρωές του με τα κομμάτια της νέας συλλογής για το Φθινόπωρο 2021.Η ελίτ του διεθνούς κόσμου της μόδας πριν λίγες μέρες παρέλαβε την πρόσκληση για την παρουσίαση της συλλογής που περιελάμβανε ένα VR headset με το οποίο μπορούσαν να μπουν στον κόσμο του παιχνιδιού αλλά και της κολεξιόν.

Οι παίχτες έμπαιναν στο σετ του παιχνιδιού που τοποθετείται το 2031 και επέλεγαν το δικό τους "Μαχητή”. Όλοι οι "μαχητές” ήταν ντυμένοι με τα ρούχα της νέας συλλογής, ενώ η πρώτη πίστα λαμβάνει χώρα σε ένα χώρο που μοιάζει με λαβύρινθο αλλά είναι ένα κατάστημα του οίκου γεμάτο με τα κομμάτια της κολεξιόν.

Balenciaga | Παρουσίασε τη συλλογή Fall 2021 μέσα από ένα videogame

Σε ό,τι αφορά, την ίδια τη συλλογή, ακολουθεί τη signature αντισυμβατική προσέγγιση της μόδας στην οποία μάς έχει συνηθίσει ο οίκος, με oversized σιλουέτες, αναπάντεχους συνδυασμούς και υλικά και τα γνωστά εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Balenciaga fall 2021

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της συλλογής είναι οι over-the-knee μπότες που μοιάζουν εμπνευσμένες από πανοπλία και αποτελούν ένα κλείσιμο ματιού σε ένα παλαιότερο σχέδιο του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου, Nicola Ghesquiere, ο οποίος είχε παρουσιάσει ένα ζευγάρι μεταλλικές μπότες στο σόου για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2007.

Balenciaga fall 2021

Εξάλλου, ο νυν καλλιτεχνικός διευθυντής Demna Gvasalia δήλωσε ότι ο ίδιος βλέπει τη μόδα σαν μια "μοντέρνα πανοπλία”.

Balenciaga fall 2021

Άλλες πηγές έμπνευσης της συλλογής είναι, προφανώς, ο κόσμος του gaming αλλά και του διαστήματος, με τα λογότυπα του Play Station 5 και της NASA να στολίζουν διάφορα κομμάτια.

Balenciaga fall 2021

 

Αν θέλεις να ανακαλύψεις ολόκληρη τη συλλογή, μπορείς να παίξεις το παιχνίδι Afterworld: Τhe Age of Tommorow κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


454