Κομψή και μέσα στο σπίτι: 6 looks που θα σου θυμίσουν τις ημέρες που έβγαινες

01.12.2020



Το να είσαι uber chic και μέσα στο σπίτι μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχολογία σου.


Ο εγκλεισμός δεν είναι μία φυσιολογική συνθήκη για κανέναν άνθρωπο. Δεν έχουμε μάθει να λειτουργούμε ούτε σε προσωπικό, αλλά ούτε και σε κοινωνικό-επαγγελματικό επίπεδο με τον τρόπο που καλούμαστε να λειτουργήσουμε τώρα, από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μας. Αυτό έχει συχνά σαν αποτέλεσμα εκρήξεις θυμού, κατατονία, έλλειψη συγκέντρωσης και φυσικά μία «διάθεση παραίτησης» σε ό,τι αφορά το styling. Οι περισσότερες από εμάς με δυσκολία αποχωριζόμαστε τη φόρμα και το oversized φούτερ μας και με ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία βγάζουμε τις παντόφλες για να φορέσουμε έστω και ένα άνετο ζευγάρι flat μπότες μέσα στο σπίτι.
Ξυπνάμε το πρωί, βουρτσίζουμε μηχανικά τα δόντια μας, πιάνουμε σε ένα χαλαρό up do τα μαλλιά μας και περιμένουμε να περάσει η ώρα να φορέσουμε και πάλι τις πιτζάμες μας. Αυτή η ενδυματολογική ρουτίνα όμως ήρθε ο καιρός να αλλάξει. Η καραντίνα και η τηλεργασία από ότι φαίνεται θα συνεχιστεί για καιρό οπότε πρέπει να βρούμε τρόπους, ακόμα και μέσα στο σπίτι, να «παίζουμε» με την εικόνα μας και να δίνουμε ένα boost στην αυτοπεποίθησή μας.


Τα παρακάτω κομψά, classy, άνετα και καθόλου sporty outfits είναι αυτός ο «τρόπος» που λέγαμε παραπάνω. Για την ακρίβεια είναι έξι stylish τρόποι που μεταφράζονται σε μακριά lingerie φορέματα που μπορείς να βάλεις με μία μακριά, μάλλινη ζακέτα, σε πλεκτά φορέματα, σε δερμάτινα παντελόνια με oversized πουκάμισα και σε άλλα all day looks που θα δεις στην παρακάτω gallery.
Aνανέωσε τώρα την εμφάνισή σου και τη διάθεσή σου με 6 μικρά styling twist στα καθημερινά σου σύνολα. Καλή επιτυχία!

 

 

Πηγή: queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1899