Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε την ολόσωμη φόρμα που θα φοράς όλο τον χειμώνα

31.10.2020



Τα πρωινά αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο ψυχρά όσο περνάνε οι μέρες. Έρχεται η ώρα να βγεις από τα σκεπάσματα του κρεβατιού και το σκέφτεσαι μία δεύτερη, ίσως και μία τρίτη φορά, και εύχεσαι να μπορούσες να κάτσεις λίγο περισσότερο στην αγκαλιά της αγαπημένης σου κουβέρτας. Επειδή αυτό λογικά δε γίνεται, όμως, η επένδυση πρέπει να γίνει στα ρούχα που θα σε κρατήσουν ζεστή πηγαίνοντας στις όποιες υποχρεώσεις έχεις μέσα στη μέρα. Αυτά πρέπει να εστιάζουν στο κομμάτι της άνεσης και της πρακτικότητας, αφού η καθημερινότητα είναι πολύ απαιτητική και το τελευταίο πράγμα που θες να σκέφτεσαι είναι μία πιθανή δυσφορία λόγω του outfit.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις celebrities που ακολουθούν αυτούς τους άγραφους κανόνες. Οι εμφανίσεις της συνήθως αποπνέουν αυτό το casual δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ανάδειξη της θηλυκότητας και σε γραμμές που αγκαλιάζουν και τονίζουν τις καμπύλες. Σήμερα στην εκπομπή της, για παράδειγμα, η παρουσιάστρια έκανε με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Πωλίνας Λάμπογλου, ένα look που απαρτιζόταν από την ολόσωμη φόρμα που θα φοράς όλο τον χειμώνα.

Η φόρμα που επέλεξε είναι από Zic Zac και τη συνδύασε με ankle boots από Steve Madden, ώστε να ολοκληρώσει κομψά και εύκολα τη σημερινή της εμφάνιση.

queen.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2114