Ξέχνα το μαύρο! Έντονα χρώματα για τον χειμώνα!

05.10.2020Ο σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο στο χώρο της μόδας που έχει καταφέρει δείξει τις ικανότητές του και να ενθουσιάσει τους fashion lovers, ακόμα κι αν είναι μόλις 29 χρονών. Ο οίκος Jacquemus που “τρέχει” ο ίδιος, έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της μόδας και ξεκάθαρα μπορεί πλέον να συναγωνιστεί μεγάλα fashion labels που μετρούν χρόνια στο χώρο.

Αυτό που κάνει τον σχεδιαστή τόσο διάσημο είναι η… tropical οπτική ματιά που έχει, την οποία αποτυπώνει στις καλοκαιρινές, αλλά και χειμερινές συλλογές που επιμελείται. Αυτή η κολεξιόν λοιπόν για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα του 2019/20, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της new collection είναι οι αέρινες γραμμές, τα έντονα χρώματα και τα prints που “παίζουν” σε όλο το μήκος των ρούχων. Όλες οι δημιουργίες εκπέμπουν κομψότητα και δυναμισμό, δύο στοιχεία που ο σχεδιαστής αναζητάει στη γυναικεία φύση.

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο gallery μας πιο κάτω... 

 

 

Πηγή: Tlife.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςStyling Tips για το φθινόπωρο και πάρε τη μόδα με το μέρος σου

Ακολούθησε όλα τα Styling Tips του φθινοπώρου… και πάρε τη μόδα με το μέρος σου! Διάβασε περισσότερα

Και η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το τοπ που είχαν φορέσει η Τατιάνα Στεφανίδου και η Ζέτα Μακρυπούλια Διάβασε περισσότερα

«Beauty Αwards»: Ποιές επώνυμες Κύπριες ξεχώρισαν στο ροζ χαλί στο σκαλί Αγλαντζιάς Διάβασε περισσότερα

Οι επώνυμοι που πέρασαν από το ροζ χαλί των "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς " στο σκαλί Αγλαντζιάς Διάβασε περισσότερα


235