Ο Χρίστος Μίτσιγκας μας δίνει τα καλύτερα tip για τους κίνδυνους του καλοκαιριού για τα μαλλιά μας

08.08.2020Το καλοκαίρι, τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται από τους παράγοντες του καλοκαιριού που επιδρούν καταστροφικά στην τρίχα και την βλάπτουν σημαντικά. Πιο κάτω οι βασικοί παράγοντες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε μέσα απο τις συμβουλές που μας δίνει ο Κύπριος κομμωτής Χρίστος Μίτσιγκας. 

Θάλασσα: Το θαλασσινό νερό προκαλεί στα μαλλιά ασφυξία, γι’ αυτό και επιβάλλεται καλό λούσιμο με τα κατάλληλα προϊόντα για τα μαλλιά σας. Επιβάλλεται η χρήση μαλακτική κρέμα σε κάθε λούσιμο και μια φορά τη βδομάδα είναι καλό να περνάτε στα μαλλιά σας ενυδατική μάσκα.

Αέρας: Ο καλοκαιρινός αέρας προκαλεί στα μαλλιά ξηρότητα και ηλεκτρισμό..Έτσι το καλοκαίρι πρέπει  να ενυδατώνουμε τα μαλλιά μας και η καλύτερη λύση είναι η κερατίνη σε σπρέι, η οποία όχι μόνο ενυδατώνει, αλλά και εμπλουτίζει με βιταμίνες τα μαλλιά μας.Ήλιος:!Η έκθεση στον ήλιο, καταστρέφει την κερατίνη και τα κάνει εύθραυστα και θαμπά, ιδιαίτερα τα μαλλιά τα οποία έχουν βαφή, ανταύγειες και περμανάντ. Αν θα εκτεθείτε πολύ ώρα στην παραλία καλό θα ήταν να περάσετε στα μαλλιά σας μια καλή αντηλιακή κρέμα και να φοράτε καπέλο. Ενώ η μικρή έκθεση στον ήλιο βοηθά στην υγιή ανάπτυξη της τρίχας.

Πισίνα: Προσοχή επίσης με το χλώριο της πισίνας. Μετά τις βουτιές στην πισίνα πρέπει να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας καλά και στη συνέχεια να χρησιμοποιήστε αντηλιακό, επίσης μην εκτεθείτε για πολύ στον ήλιο.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς


Ελένη Μενεγάκη – Ελπίδα Ιακωβίδου: Φόρεσαν ακριβώς το ίδιο ρούχο! Ποια το αναδεικνύει καλύτερα;

Αγγελική Δαλιάνη: Θα τα χάσετε με την απίστευτη ομοιότητα που έχει με την κόρη της [εικόνα] Διάβασε περισσότερα

Long denim shorts: 3 fashion girls φοράνε την τάση! Διάβασε περισσότερα

Έλενα Θεοδώρου: Ντύθηκε ασορτί με την τεσσάρων μηνών κορούλα της! (Φώτος) Διάβασε περισσότερα
1050