Οι πρώτες εικόνες από την έκρηξη βόμβας στο hot spot του Πρωταρά - Στον πόλεμο της νύχτας στρέφονται οι έρευνες

22.03.2024



Στον πόλεμο της νύχτας, στρέφονται οι έρευνες για την βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο γνωστό καλοκαιρινό μπαρ στο Παραλίμνι, το οποίο βρισκόταν κλειστό, λόγω της χειμερινής περιόδου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 02:00, τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός έξω από υποστατικό και εξερράγη, ενώ από τις εξετάσεις στην σκηνή, διαπιστώθηκε πως το μπαρ υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και με το πρώτο φως της ημέρας στο σημείο μετέβησαν πυροτεχνουργοί για έρευνες, καθώς και το Εγκληματολογικό για συλλογή τεκμηρίων. Την ίδια ώρα, αναζητούνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.
Σε ότι αφορά τα κίνητρα, αυτά στέφονται εκ πρώτης όψεως, στον πόλεμο της διαχείρισης του υποστατικού, το οποίο μέχρι πρόσφατα, ήταν στα χέρια προσώπων από την Λευκωσία. Ωστόσο, με βάση κάποιες εξελίξεις, άτομα από την Λευκωσία, αποφάσισαν να παραμείνουν εκτός, απορρίπτοντας προτεινόμενη συμφωνία για συνέχιση της διαχείρισης, όπως αναφέρουν πληροφορίες, και ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται η βομβιστική επίθεση να ήταν μήνυμα είτε προς αυτή την κατεύθυνση, είτε στους νέους υποψήφιους διαχειριστές.
Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί, πως δεν είναι η πρώτη βομβιστική επίθεση που κατατάσσεται στον πόλεμο της νύχτας, αφού τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί μια σειρά από εγκληματικές ενέργειες, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ενδεχομένως να συνδέονται μεταξύ τους. Ωστόσο, παραμένουν όλες ανεξιχνίαστες.

Πηγή: www.reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


708