Τραγωδία με τον 20χρονο Δημήτρη Μιχαήλ στη Λεμεσό - Έπεσε σε γκρεμό βάθους 50 μέτρων (φωτος)

11.03.2024



Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες και εξετάσεις μελών της Τροχαίας Λεμεσού, αναφορικά με τα αίτια του νέου θανατηφόρου ατυχήματος που συνέβη χθες αργά το απόγευμα στην περιοχή Αγίας Φύλας στη Λεμεσό, με θύμα τον 20χρονο Δημήτρη Μιχαήλ.

Κάτω από συνθήκες που διερευνόνται, ο άτυχος Μιχαήλ απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε με αποτέλεσμα να καταπέσει σε γκρεμό βάθους 50 μέτρων και να βρει ακαριαίο θάνατο. 

Οι Αρχές ενημερώθηκαν για την τραγωδία από το κινητό τηλέφωνο του 20χρονου, που διέθετε σύστημα έγκαιρης ειδοποίησης μέσω του αριθμού 112. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ανέσυραν τον νεαρό οδηγό από τα συντρίμμια του οχήματος του και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Το κινητό του 20χρονου Δημήτρη ειδοποίησε τις Αρχές για το σημείο της τραγωδίας
Ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ότι η πτώση του οχήματος του 20χρονου στον γκρεμό ήταν σφοδρότατη, το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Το κιγκλίδωμα που ήταν τοποθετημένο στο έρεισμα του δρόμου αφορούσε την προστασία πεζών και όχι οχημάτων.

Ο άτυχος 20χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ λειτούργησαν και οι δύο αερόσακκοι που διέθετε το μοιραίο όχημα. 

Σε ότι αφορά στο σύστημα έγκαιρης ειδοποίησης που διέθετε το τηλέφωνο του θύματος, ο κύριος Χαραλάμπους είπε ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να το απενεργοποιήσει εντός 20 δευτερολέπτων. Η κλήση προς τις Αρχές έγινε στις 19:40, ενώ μετά από δέκα λεπτά στη σκηνή βρισκόταν ασθενοφόρο.

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/cyprus/sfodrotati-i-sygkroysi-katastrafike-olosheros-ohima-toy-atyhoy-dimitri





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


927