Ξεσπά η μητέρα της αδικοχαμένης 9μηνης Κυριακής: «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, έπιασα το μωρό μου και παρακαλούσα να ξυπνήσει»

05.03.2024



Εννέα χρόνια μετά το χαμό της 9μηνης κορούλας της, η χαροκαμένη μητέρα της αδικοχαμένης μικρής Κυριακής, ξεσπά μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο για λάθη και παραλείψεις. Με την ίδια να λέει πως οι μνήμες για τον άδικο χαμό της κορούλας της, που έφυγε από τη ζωή Μάρτιο του 2015, ξυπνούν ξανά. Το 9μηνο βρέφος έχασε τη μάχη για τη ζωή στο Μακάρειο νοσοκομείο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Αυτούσια η ανάρτηση της μητέρας:

28/5/14 – 2/3/15

Ξυπνούν οι μνήμες για τον άδικο χαμό της κορούλας μου Κυριακής!!

Για λάθη και παραλείψεις!!

Από μια απλή ίωση, όταν πήγαμε στην κλινική, διαγνώσεις  από το τηλέφωνο η «δική μας παιδίατρος’» με επικοινωνία που είχε με προσωπικό της κλινικής ενώ την ενημέρωσα για το  +μωρό μου  την +Κυριακή μου και μου είπε πήγαινε και έρχομαι, έδωσε εντολή από το τηλέφωνο να δώσουν ενδοφλέβια  φάρμακα με αποτέλεσμα να πάθει αλλεργικό σοκ, όταν ήρθε η παιδίατρος και ειδε την σοβαρότητα της κατάστασης μου είπε οτι έχει μηνιγγίτιδα, ειδοποιήθηκε το Μακάρειο για άμεση μεταφορά, στην διαδρομή έπαθε ανακοπή αλλά την επανάφεραν, φτάσαμε από Λεμεσό στο Μακάρειο εντατική παίδων.

Οι γιατροί του Μακαρείου έκαναν ότι μπορούσαν, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες !!

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, θυμάμαι τους γιατρούς να είναι περιτριγυρισμένοι στο μωρό μου το διασωληνώνουν, έβαζαν πολλά φάρμακα και έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση «ΚΑΡΠΑ» σε κάποια στιγμή σταμάτησαν με σκυμμένο το κεφάλι, έπιασα το μωρό μου και παρακαλούσα να ξυπνήσει!!

Η +Κυριακή μου «έφυγε»!!

Αμέσως μετά μας είπαν να πάρουμε χημειοπροφύλαξη, όπως μου το έδωσαν εγώ το πέταξα γιατί ήξερα ότι το μωράκι μου δεν είχε ότι έλεγαν!!

Μετά μας είπαν να υπογράψουμε αν θα γίνει νεκροψία, ήμασταν σε κατάσταση σοκ, υπόγραψα να μην γίνει γιατί δεν ήθελα να ανοίξουν το σωματάκι του μωρού μου, μετρά φύγαμε και ήρθαμε Λεμεσό!

Το βράδυ της ιδίας μέρας κάναμε  διαδικασίες να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή, όμως μας έλεγαν δεν έχουμε τα κατάλληλα μηχανήματα, προσπαθούσαν να μας αποτρέψουν!!

Πήγαμε αστυνομία για να δώσουμε καταθέσεις και ήρθαν οι ιατροδικαστές απο εκεί να μας αποτρέψουν, μας έλεγαν ότι δεν έχουν τα κατάλληλα μηχανήματα ,ότι θα έχει επιδημία ολόκληρο το νησί, ότι αν επιμένουμε να γίνει νεκροψία θα πρέπει να μεταφερθεί η σορός στην Ελλάδα και διάφορα άλλα!!

Την επομένη μέρα πήγαμε μαζί με την αστυνομία γιατί εκείνοι κρατούσαν το φάκελο, στο δικαστήριο για να βγει το σχετικό διάταγμα  για να γίνει η νεκροψία, όταν ρωτήθηκε από την δικαστή από τι απεβίωσε το βρέφος ;

Είπε ο αστυνομικός από μηνιγγίτιδα.

Ρωτά η δικαστής που αναγράφετε;;;

Και ο αστυνομικός είπε δείτε το φάκελο!!

Η δικαστής απάντησε εδώ κάτι άλλο λέει, από καρδιοαναπνευστική ανακοπή, αμέσως μετά έδωσε εντολή να γίνει νεκροψία με το σχετικό διάταγμα!!

Ιατροδικαστές  παράκουσαν διάταγμα όπου μέχρι και σήμερα δεν είχαν επιπτώσεις!!

Φόβισαν τον κόσμο, αναγκάστηκα πήγα νοσοκομείο Λεμεσού  γιατί δεν έτρωγα δεν έπινα με συνέπεια να έχω πάθει αφυδάτωση, άκουσα να λένε ”εν η μάμμα τζείνου του μωρού με την μηνιγγίτιδα, μεν κοντέψεις πάμε να φύουμε!!

Έκαναν τον κόσμο να φοβάται!!

Δεν με κανούσε ο πόνος μου, μου έκαναν και ψυχολογικό πόλεμο για όλα όσα έλεγαν οι ιατροδικαστές στα ΜΜΕ; Πού είναι τώρα να δουν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων ότι το μωρό μου δεν είχε ότι έλεγαν;;

Η θανατική ανάκριση αλλά λέει!!!

Γιατί αργεί να τελειώσει το δικαστήριο;;;

Πέρασαν 9 ολόκληρα χρόνια, ως πότε θα συνεχίζετε;;;

Θα τιμωρηθεί κάποιος;;

Θα μου φέρουν το μωρό μου πίσω;;;

Οι νόμοι τους πότε θα αλλάξουν;;

Οι υποθέσεις πρέπει να τελειώνουν ΆΜΕΣΑ!!

Γνωρίζουν τη ψυχική κατάσταση του όποιου δίποτε να τα βλέπει ξανά και ξανά ;;

αν είναι σε θέση;; Εφόσον παίρνει χρόνια το δικαστήριο;;;

Πότε θα δικαιωθεί το δικό μου κοριτσάκι, η Κυριακή μου;;

Δεν είναι μόνο Ιατρική Αμέλεια, είναι Ιατρική Αμέλεια εξ’αμελείας!!

omegalive.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


746