Έκλεψε γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε ζητώντας της να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του

26.05.2023Δυο πρόσωπα αναζητεί η Αστυνομία για διερευνώμενη υπόθεση που αφορά κατηγορίες συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης πρόσβασης σε σύστημα πληροφοριών, υποκλοπής ιδιωτικής επικοινωνίας και απειλή βιοπραγίας.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από δυο νεαρές γυναίκες, ηλικίας 24 και 26 ετών, ότι 24χρονος φίλος τους ενώ περιεργαζόταν το τηλέφωνο της μιας εκ των δυο, φαίνεται να υπέκλεψε αριθμό φωτογραφιών γυμνού περιεχομένου αποστέλνοντάς τις στο κινητό του τηλέφωνο δίχως την άδειά της.

Σύμφωνα με τις παραπονούμενες, ο 24χρονος ύποπτος φαίρεται ακολούθως να απέστειλε το περιεχόμενο αυτό σε άλλο πρόσωπο ηλικίας 31 ετών. Ο τελευταίος, χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό, ανέφερε ο κ. Νικολάου, φέρεται να απειλούσε την μια εκ των δυο γυναικών, ζητώντας της να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του αλλιώς θα προέβαινε σε δημοσίευση του υλικού αυτού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Εναντίον των δυο υπόπτων, ηλικίας 24 και 31 ετών, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΨάθινη τσάντα: Το αξεσουάρ που κρατάς άνετα στην πόλη αλλά και στις διακοπές

Τα «έξυπνα» κομμάτια που δίνουν λύση στο everyday styling Διάβασε περισσότερα

Μαίρη Συνατσάκη: Color matching με την κόρη της και μας δείχνει την πιο ωραία elevator selfie Διάβασε περισσότερα

Curly hair: Πως θα υιοθετήσεις την πιο hot τάση του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα


123