Αγκαλιασμένοι οι γονείς στην κηδεία της μικρής Λυδίας - Η τελευταία πράξη του δράματος (εικόνες)

13.05.2023Η τελευταία πράξη του δράματος με το βρέφος των 5,5 μηνών που έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητό του εκτυλίχθηκε νωρίτερα στην Άρτα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Τραγική φιγούρα η 27χρονη μητέρα του αδικοχαμένου βρέφους η οποία έχει δηλώσει πως είναι στο πλάι του συζύγου της, ενώ ο 37χρονος κατέρρευσε, ξεσπώντας σε λυγμούς, μόλις είδε  το φέρετρο με το κοριτσάκι του. 

Εκεί συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο βρέφος, το οποίο βρήκε τραγικό και μαρτυρικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο που το ξέχασε ο πατέρας του. Έξω από την εκκλησία δεν υπήρχαν στεφάνια, αλλά μια φωτογραφία με το βρέφος, χαμογελαστό, και οι μπομπονιέρες για το όνομα που του χάρισαν. Γύρω από τη φωτογραφία του αδικοχαμένου βρέφους τοποθετήθηκαν ροζ μπουμπουνιέρες ενώ στο πλάι υπήρχε ενα κόκκινο τριαντάφυλλο. 

Δίπλα στο τραπέζι με τις μπομπονιέρες και τα γλυκά είχε τοποθετηθεί  ένας σταυρός από λευκά λουλούδια από την οικογένεια του βρέφους ενώ αρκετοί ήταν και αυτοί που έστειλαν στεφάνια. Μετά την τελετή στον ναό, ακολούθησε η ταφή στο Παλαιό Κοιμητήριο της Αρτας. Σημειώνεται ότι τόσο στον Ιερό Ναό, όσο και στο κοιμητήριο, υπήρχε αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας.

protothema.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΨάθινη τσάντα: Το αξεσουάρ που κρατάς άνετα στην πόλη αλλά και στις διακοπές

Τα «έξυπνα» κομμάτια που δίνουν λύση στο everyday styling Διάβασε περισσότερα

Μαίρη Συνατσάκη: Color matching με την κόρη της και μας δείχνει την πιο ωραία elevator selfie Διάβασε περισσότερα

Curly hair: Πως θα υιοθετήσεις την πιο hot τάση του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα


3344