Λευκωσία: Ομάδα νεαρών κλωτσά με μένος 20χρονο που είναι σωριασμένος στο έδαφος - Βίντεο ντοκουμέντο

19.03.2023Απίστευτες εικόνες βίας καταγράφονται στο πιο κάτω βίντεο που φέρνει στο φως ο REPORTER και οι οποίες εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό ταχυφαγείο στη Λευκωσία, στην παρουσία δεκάδων άλλων προσώπων.

Όπως θα δείτε, ομάδα νεαρών κλωτσά 20χρονο που βρίσκεται σωριασμένος στο έδαφος, ο οποίος μεταφέρθηκε και κρατήθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη, ενώ έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, την οποία διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 20χρνος βρισκόταν μαζί με άλλους τρεις φίλους του, εκ των οποίων δύο νεαρές, στο ταχυφαγείο και όπως καταγγέλλεται, σε κάποια στιγμή διαπληκτίστηκε με άλλο νεαρό.

Τότε στο μέρος συγκεντρώθηκε μεγάλη ομάδα νεαρών, κάποιοι από τους οποίους ακούγονται σε άλλο βίντεο να λένε «ποιος ένι, πέμου ποιος εν που ένι», «εν να σου σπάσω την κκελέ σου» και πως «ο μάστρος εν μεγάλος (σ.σ ακούγεται το όνομα του)», ενώ στη συνέχεια ακούγεται κάποιος να φωνάζει σε ένα από αυτούς, «... είσαι τεράστιος».

Μετά την ένταση, τα πνεύματα δεν κατευνάστηκαν, με αποτέλεσμα νεαροί να επιτεθούν και να χτυπούν τον 20χρονο, ενώ μια από τις φίλες του, στην προσπάθεια της να τον βοηθήσει δέχθηκε χτύπημα στο στήθος, όπως καταγγέλλεται.

Αυτή τη στιγμή ένα μέλος του αστυνομικού σταθμού του Αγίου Δομετίου λαμβάνει καταθέσεις από τις νεαρές, ενώ δεν αποκλείεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν, πως τα πρόσωπα κατονομάστηκαν στον αστυνομικό που λαμβάνει τις καταθέσεις, ενώ φαίνεται στο επεισόδιο να εμπλέκονται πάνω από δέκα πρόσωπα.

reporter.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΨάθινη τσάντα: Το αξεσουάρ που κρατάς άνετα στην πόλη αλλά και στις διακοπές

Τα «έξυπνα» κομμάτια που δίνουν λύση στο everyday styling Διάβασε περισσότερα

Μαίρη Συνατσάκη: Color matching με την κόρη της και μας δείχνει την πιο ωραία elevator selfie Διάβασε περισσότερα

Curly hair: Πως θα υιοθετήσεις την πιο hot τάση του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα


333