Λευκωσία: Ομάδα νεαρών κλωτσά με μένος 20χρονο που είναι σωριασμένος στο έδαφος - Βίντεο ντοκουμέντο

19.03.2023



Απίστευτες εικόνες βίας καταγράφονται στο πιο κάτω βίντεο που φέρνει στο φως ο REPORTER και οι οποίες εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό ταχυφαγείο στη Λευκωσία, στην παρουσία δεκάδων άλλων προσώπων.

Όπως θα δείτε, ομάδα νεαρών κλωτσά 20χρονο που βρίσκεται σωριασμένος στο έδαφος, ο οποίος μεταφέρθηκε και κρατήθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη, ενώ έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, την οποία διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 20χρνος βρισκόταν μαζί με άλλους τρεις φίλους του, εκ των οποίων δύο νεαρές, στο ταχυφαγείο και όπως καταγγέλλεται, σε κάποια στιγμή διαπληκτίστηκε με άλλο νεαρό.

Τότε στο μέρος συγκεντρώθηκε μεγάλη ομάδα νεαρών, κάποιοι από τους οποίους ακούγονται σε άλλο βίντεο να λένε «ποιος ένι, πέμου ποιος εν που ένι», «εν να σου σπάσω την κκελέ σου» και πως «ο μάστρος εν μεγάλος (σ.σ ακούγεται το όνομα του)», ενώ στη συνέχεια ακούγεται κάποιος να φωνάζει σε ένα από αυτούς, «... είσαι τεράστιος».

Μετά την ένταση, τα πνεύματα δεν κατευνάστηκαν, με αποτέλεσμα νεαροί να επιτεθούν και να χτυπούν τον 20χρονο, ενώ μια από τις φίλες του, στην προσπάθεια της να τον βοηθήσει δέχθηκε χτύπημα στο στήθος, όπως καταγγέλλεται.

Αυτή τη στιγμή ένα μέλος του αστυνομικού σταθμού του Αγίου Δομετίου λαμβάνει καταθέσεις από τις νεαρές, ενώ δεν αποκλείεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν, πως τα πρόσωπα κατονομάστηκαν στον αστυνομικό που λαμβάνει τις καταθέσεις, ενώ φαίνεται στο επεισόδιο να εμπλέκονται πάνω από δέκα πρόσωπα.

reporter.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


494