Κύπριες Drag Queens έκαναν κυπριακό γάμο: Χόρεψαν και τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια

14.03.2023



Κυπριακό παραδοσιακό γάμο «τέλεσαν» πριν από λίγες ημέρες η Αφροδίτη και η Μελάσα Ταχίνι φορώντας υπέροχα λευκά φορέματα, όπως πληροφορηθήκαμε από τη σελίδα parikiaki.com.

Συγκεκριμένα οι δύο Drag Queens «παντρεύτηκαν» στις 9 Φεβρουαρίου, με παραδοσιακό κυπριακό γάμο σε ένα γκέι μπαρ του ανατολικού Λονδίνου, στο πλαίσιο ενός show με το όνομα «Pezevengi».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να γιορτάσουν την αγάπη όλων των LGBTQ ατόμων , με έντονα τα στοιχεία της Κυπριακής παράδοσης.

Μάλιστα η πρώτη παράσταση draq στο Λονδίνο που είχε θέμα την Κύπρο, που ενσωμάτωσε στοιχεία της ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής κουλτούρας, σε όλες τις ομοιότητες και διαφορές.

Αξίζει να αναφερθεί πως όλα τα κέρδη από τη βραδιά (περισσότερες από 600 λίρες), πήγαν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν την προσπάθεια βοήθειας – Ahbap and White Helmets.

Οι drag queens Αφροδίτη και Μελάσα Ταχίνι είχαν τον ρόλο της «προξενήτρας» στο show, έκαναν όλα τα έθιμα του κυπριακού γάμου (ξύρισαν τον γαμπρό, έκαναν αλλάματα), ενώ τραγούδησαν και χόρεψαν γνωστά κυπριακά τραγούδια. Στην παράσταση μεταξύ άλλων ακούστηκαν τα τραγούδια, «Ψιντρή Βασιλιτζιά», «Αγάπησα την που καρκιά», «Τηλλυρκώτισα» κα.

www.lifenewscy.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1242