Κύπριες Drag Queens έκαναν κυπριακό γάμο: Χόρεψαν και τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια

14.03.2023Κυπριακό παραδοσιακό γάμο «τέλεσαν» πριν από λίγες ημέρες η Αφροδίτη και η Μελάσα Ταχίνι φορώντας υπέροχα λευκά φορέματα, όπως πληροφορηθήκαμε από τη σελίδα parikiaki.com.

Συγκεκριμένα οι δύο Drag Queens «παντρεύτηκαν» στις 9 Φεβρουαρίου, με παραδοσιακό κυπριακό γάμο σε ένα γκέι μπαρ του ανατολικού Λονδίνου, στο πλαίσιο ενός show με το όνομα «Pezevengi».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να γιορτάσουν την αγάπη όλων των LGBTQ ατόμων , με έντονα τα στοιχεία της Κυπριακής παράδοσης.

Μάλιστα η πρώτη παράσταση draq στο Λονδίνο που είχε θέμα την Κύπρο, που ενσωμάτωσε στοιχεία της ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής κουλτούρας, σε όλες τις ομοιότητες και διαφορές.

Αξίζει να αναφερθεί πως όλα τα κέρδη από τη βραδιά (περισσότερες από 600 λίρες), πήγαν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν την προσπάθεια βοήθειας – Ahbap and White Helmets.

Οι drag queens Αφροδίτη και Μελάσα Ταχίνι είχαν τον ρόλο της «προξενήτρας» στο show, έκαναν όλα τα έθιμα του κυπριακού γάμου (ξύρισαν τον γαμπρό, έκαναν αλλάματα), ενώ τραγούδησαν και χόρεψαν γνωστά κυπριακά τραγούδια. Στην παράσταση μεταξύ άλλων ακούστηκαν τα τραγούδια, «Ψιντρή Βασιλιτζιά», «Αγάπησα την που καρκιά», «Τηλλυρκώτισα» κα.

www.lifenewscy.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤα «έξυπνα» κομμάτια που δίνουν λύση στο everyday styling

Μαίρη Συνατσάκη: Color matching με την κόρη της και μας δείχνει την πιο ωραία elevator selfie Διάβασε περισσότερα

Curly hair: Πως θα υιοθετήσεις την πιο hot τάση του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα

Celebrity εμφανίσεις που μας άρεσαν πολύ για το στιλ τους Διάβασε περισσότερα


799