Κύπριες Drag Queens έκαναν κυπριακό γάμο: Χόρεψαν και τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια

14.03.2023Κυπριακό παραδοσιακό γάμο «τέλεσαν» πριν από λίγες ημέρες η Αφροδίτη και η Μελάσα Ταχίνι φορώντας υπέροχα λευκά φορέματα, όπως πληροφορηθήκαμε από τη σελίδα parikiaki.com.

Συγκεκριμένα οι δύο Drag Queens «παντρεύτηκαν» στις 9 Φεβρουαρίου, με παραδοσιακό κυπριακό γάμο σε ένα γκέι μπαρ του ανατολικού Λονδίνου, στο πλαίσιο ενός show με το όνομα «Pezevengi».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να γιορτάσουν την αγάπη όλων των LGBTQ ατόμων , με έντονα τα στοιχεία της Κυπριακής παράδοσης.

Μάλιστα η πρώτη παράσταση draq στο Λονδίνο που είχε θέμα την Κύπρο, που ενσωμάτωσε στοιχεία της ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής κουλτούρας, σε όλες τις ομοιότητες και διαφορές.

Αξίζει να αναφερθεί πως όλα τα κέρδη από τη βραδιά (περισσότερες από 600 λίρες), πήγαν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν την προσπάθεια βοήθειας – Ahbap and White Helmets.

Οι drag queens Αφροδίτη και Μελάσα Ταχίνι είχαν τον ρόλο της «προξενήτρας» στο show, έκαναν όλα τα έθιμα του κυπριακού γάμου (ξύρισαν τον γαμπρό, έκαναν αλλάματα), ενώ τραγούδησαν και χόρεψαν γνωστά κυπριακά τραγούδια. Στην παράσταση μεταξύ άλλων ακούστηκαν τα τραγούδια, «Ψιντρή Βασιλιτζιά», «Αγάπησα την που καρκιά», «Τηλλυρκώτισα» κα.

www.lifenewscy.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


505