Γιάνης Βαρουφάκης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον ξυλοδραμό - Με εμφανή τα χτυπήματα στο πρόσωπο του

14.03.2023



Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την επίθεση που δέχτηκε έξω από γνωστό εστιατόριο των Εξαρχείων, έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος την Τρίτη βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα».«Η εικόνα σας είναι σοκαριστική» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στον Γιάννη Βαρουφάκη με εκείνον να του απαντά: «Είμαι καλά. Έπρεπε να με δεις Γιώργο πριν από 24 ώρες. Οι άνθρωποι στον Ευαγγελισμό, που πρέπει να ευχαριστήσω, έκαναν θαύματα. Νιώθω ότι έχω ξανανιώσει λόγω αυτών των ανθρώπων. Η μύτη είναι σπασμένη σε έξι σημεία. Έχω κάταγμα και στα ζυγωματικά».

Όταν στη συνέχεια ο Γιάνης Βαρουφάκης ρωτήθηκε για την επίθεση, σημείωσε: «Μην μπούμε στη διαδικασία αυτή. Εγώ αναρρώνω. Η 57 των Τεμπών δεν αναρρώνουν και δεν θέλω να αποπροσανατολίσουμε την κοινή γνώμη από μια εθνική τραγωδία».

Περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε πως ήταν επτά άτομα αυτά που του επιτέθηκαν. «Ήταν 7 άτομα αυτοί που μπήκαν μέσα στο εστιατόριο. Εγώ βγήκα μόνος μου έξω, ένας συγκεκριμένος, με έσπρωχνε και με χτυπούσε κι εγώ του είπα “προσπαθώ να σε τιμήσω, να ακούσω αυτά που θες και εσύ με χτυπάς;”. Τότε δέχτηκα τις γροθιές και όταν έπεσα στο πάτωμα τις κλωτσιές. Αλλά ήταν χειρουργικές. Ήταν μόνο στη μύτη… Το πρόσωπο του δράστη είναι χαραγμένο στη μνήμη μου» συμπλήρωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης υποστηρίζοντας ότι «ο πιτσιρικάς (ο 17χρονος που συνελήφθη) ήταν τσιλιαδόρος».

Στην ερώτηση γιατί ήταν χωρίς αστυνομικούς, ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε: «Τώρα θα αλλάξουν τα πράγματα λόγω της απαίτησης της Δανάης, τη συζύγου μου. Νιώθω φυλακισμένος όταν πηγαίνω με αστυνομικούς». Πηγή: fthis.gr

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


434