Μιχάλης Χατζηγιάννης: Απαντά πρώτη φορά στους επικριτές του για το Υφυπουργείο Πολιτισμού [βίντεο]

13.03.2023



Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωτοσέλιδο” με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο ήταν το πρωί της Δευτέρας, 13 Μαρτίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, Υφυπουργός Πολιτισμού, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν για εκείνον αμέσως μετά την ανακοίνωση της θέσης του στη νέα κυβέρνηση Χριστοδουλίδη.

“Έχω αντέξει και γνωρίζω αρκετά καλά πως παίζεται το παιχνίδι. Αυτό που με στεναχώρησε και με πείραξε στην αρχή είναι ότι ερχόμενος στην Κύπρο ήρθα για να κλείσω ζητήματα που αφορούν τον καλλιτεχνικό κόσμο και ευρύτερα τον πολιτισμό που άλλοι δεν τα έχουν ακουμπήσει. Σε αυτά τα ζητήματα των πνευματικών δικαιωμάτων είμαι γνώστης γιατί εγώ ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια δεν ήμουν απλά ερμηνευτής. Ανήκω σε τέσσερις φορείς οι οποίοι για 20 χρόνια επιδίωκαν για αυτά τα ζητήματα. Μπορεί να έφυγα με μία κιθάρα στα 14 μου και να έκανα μια διαδρομή αλλά παράλληλα ήμουν πάντα στα δρόμενα, είπε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης.

Κατόπιν, πρόσθεσε: “Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται μία πίστωση χρόνου για να αποδείξει τι μπορεί να κάνει και τι όχι. Εδώ είμαστε, αν δεν πετύχουμε θα πάμε σπίτι μας

Πηγή: ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




875