Ανατριχιάζει ο πατέρας του Kυπριανού: «Τους είπα ό,τι έχει μείνει θέλω να το θάψω - 'Άνοιξα τη σακούλα που μου έδωσαν και...”

13.03.2023Ο πατήρ Χριστόδουλος, ο πατέρας του αδικοχαμένου Κύπριου φοιτητή στα Τέμπη, Κυπριανού Παπαϊωάννου, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την παραλαβή της σορού του παιδιού του.

Ο πατέρας του Κύπριου φοιτητή δήλωσε πως «δεν τον ενδιαφέρει να τιμωρήσει. Ώρες – ώρες είμαστε άνθρωποι και λυγίζουμε. Είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται. Έναν χρόνο πριν ο πάππους του Κυπριανού ειχε δει όνειρο τον θάνατό του», αποκάλυψε αρχικά ο πατήρ Χριστόδουλος.

Σχετικά με το όνειρο του παππού του φοιτητή, είπε πως, «ο Κυπριανός, μού έλεγε “μπαμπά να προλάβουμε να κάνουμε τους γάμους”. Το βράδυ του δυστυχήματος, θυμήθηκα το όνειρο. Από που να ζητήσω δικαιοσύνη, από τους ανθρώπους; Ο Θεός δίνει τη δικαιοσύνη, ας κάνει ό,τι θέλει ο καθένας».

«Δεν με ενδιαφέρει η τιμωρία. Ένιωσα, όταν άγγιζα το κορμί του παιδιού μου τη μαχαιριά όταν δεν μου τον έδιναν να τον δω. Το πρόβλημα ήταν να βρω το σώμα του. ‘όταν είδα το παιδί και ήταν ακέραιο, ήταν ιλαρό το πρόσωπό του, ήρεμο το πρόσωπό του, χτυπημένο με μώλωπες. Είδα την ψυχή μέσα από αυτόν και τότε ησύχασα. Όταν το σώμα του, το έφερα στην Κύπρο, άνοιξα την σακούλα που μου τον έδωσαν, άνοιξα και το περιποιήθηκα. Ήθελαν να μου τον δώσουν «πακέτο» και να τον θάψω «πακέτο». Τους είπα πως ό, τι έχει μείνει θέλω να το θάψω», συμπλήρωσε ο πατήρ Χριστόδουλος.

Πηγή: gossip-tv.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


1008