«Τούτος εν ο λεβέντης μου, πού να έβρω εγώ το δίκαιο;» - Συγκλονίζει ο πατέρας του 34χρονου Χρήστου

10.03.2023



Σπαρακτικά είναι τα λόγια του πατέρα του 34χρονου Χρήστου Παύλου, που απεβίωσε ξαφνικά την Τετάρτη , με την οικογένειά του να προχωρεί σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια κατά του προσωπικού γιατρού που τον εξέτασε, μια μέρα πριν αποβιώσει.

Σε ανάρτησή του ο πατέρας του άτυχου Χρήστου γράφει παραθέτοντας φωτογραφία του γιού του, τα όσα προηγήθηκαν, «τούτος που βλέπεται εν ο λεβέντης μου. Την Τρίτη 7 του Μάρτη αποφάσισε πρώτη φορά να πάει στο γιατρό».

«Επήε στον προσωπικό του γιατρό με πόνο στο στήθος και στην πλάτη. Έδωσε του τρία παυσίπονα ο προσωπικός του γιατρός χωρίς να τον παραπέμψει σε καρδιολόγο, χωρίς να του κάμει καρδιογράφημα. Αφήνω το πάνω σου, του είπε. Αν πονείς ξανέλα. Την Τετάρτη 8 του Μάρτη τούτος ο λεβέντης έπαθε ανακοπή», περιγράφει.

«Τζαι εγώ τωρά ο παπάς του πρέπει να πάω αύριο η ώρα 10 να τον θάψω. Πού να έβρω εγώ το δίκαιο;;; Εν θέλω άλλο μωρό να του τύχει έτσι πράμα», καταλήγει ο πατέρας του 34χρονου Χρήστου.

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα, ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 34χρονοου,την οποία διενήργησε ο ιατροδικαστής, Νικόλας Χαραλάμπους και σύμφωνα με τα ευρήματα ο 34χρονος απεβίωσε από ρήξη καρδίας.

Η οικογένεια του 34χρονου προχώρησε σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια το απόγευμα της Πέμπτης, αφού όπως κατήγγειλαν ο γιατρός αποδέσμευσε τον νεαρό χωρίς να δώσει την απαραίτητη προσοχή στα συμπτώματά του.

Ο νεαρός, σύμφωνα με την Αστυνομία, ένιωθε πόνο στο στήθος και ο γιατρός, του χορήγησε χάπια και τον καθησύχαζε, ωστόσο ο 34χρονος μια μέρα μετά την επίσκεψη στο ιατρείο του, απεβίωσε.

Την υπόθεση ιατρικής αμέλεια διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

reporter.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




509