Συγκλονίζει το προφητικό όνειρο του παππού του Κυπριανού – Είδε τον θάνατο του εγγονού του (Βίντεο)

10.03.2023Μια συγκλονιστική συνέντευξη στο «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο παραχώρησε ο πατέρας του Κυπριανού Παπαϊωάννου, 9 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του. Ο πατήρ Χριστόδουλος που στις δημόσιες τοποθετήσεις του για τον θάνατο του παιδιού του συγκινεί πάντα, μίλησε για ακόμη μια φορά για τον γιο του με τα πιο τρυφερά λόγια, ενώ προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε το προφητικό όνειρο που είδε ο πατέρας του και παππούς του Κυπριανού, που με κάποιον τρόπο, είδε τον θάνατο του εγγονού του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο παππούς είναι 87 χρονών αυτή τη στιγμή. Είναι ιερέας ο πατέρας μου. Κι έκανε προσευχή και τον φώναξε μια μέρα και του λέει «θα σου πω κάτι παιδί μου. Είδα τους γάμους σας με τη Χριστίνα. Και είδα τον παπά που στεφάνωνε τη Χριστίνα αλλά όταν γύρισε να στεφανώσει εσένα είδε να στεφανώνεται μια στήλη φωτός. Όχι εσύ» του λέει και «δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό το πράγμα». Και φαίνεται ο παππούς – πέρσι το είδε αυτό το πράγμα – ήταν ανήσυχος ο Κυπριανός και μου το είπε.

Και του λέω «κοίταξε δεν μπορούσε εμείς να ξέρουμε». Ο παππούς βέβαια, εγώ ξέρω τον πατέρα μου ότι δεν μιλάει τυχαία. Είδε αυτό το πράγμα και είχε και μια έγνοια και με ρωτούσε «θα γίνουν μπαμπά οι γάμοι; τι λέει ο παππούς;» Και του λέω «κοίταξε παιδί μου. Ό,τι είναι από τον Θεό θα γίνει». Και δεν παντρεύτηκε στην γη. Όμως, μπήκε μέσα στο φως…».

lifenewscy.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


556