«Τούτος εν ο λεβέντης μου, πού να έβρω εγώ το δίκαιο;» - Συγκλονίζει ο πατέρας του 34χρονου Χρήστου

10.03.2023Σπαρακτικά είναι τα λόγια του πατέρα του 34χρονου Χρήστου Παύλου, που απεβίωσε ξαφνικά την Τετάρτη , με την οικογένειά του να προχωρεί σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια κατά του προσωπικού γιατρού που τον εξέτασε, μια μέρα πριν αποβιώσει.

Σε ανάρτησή του ο πατέρας του άτυχου Χρήστου γράφει παραθέτοντας φωτογραφία του γιού του, τα όσα προηγήθηκαν, «τούτος που βλέπεται εν ο λεβέντης μου. Την Τρίτη 7 του Μάρτη αποφάσισε πρώτη φορά να πάει στο γιατρό».

«Επήε στον προσωπικό του γιατρό με πόνο στο στήθος και στην πλάτη. Έδωσε του τρία παυσίπονα ο προσωπικός του γιατρός χωρίς να τον παραπέμψει σε καρδιολόγο, χωρίς να του κάμει καρδιογράφημα. Αφήνω το πάνω σου, του είπε. Αν πονείς ξανέλα. Την Τετάρτη 8 του Μάρτη τούτος ο λεβέντης έπαθε ανακοπή», περιγράφει.

«Τζαι εγώ τωρά ο παπάς του πρέπει να πάω αύριο η ώρα 10 να τον θάψω. Πού να έβρω εγώ το δίκαιο;;; Εν θέλω άλλο μωρό να του τύχει έτσι πράμα», καταλήγει ο πατέρας του 34χρονου Χρήστου.

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα, ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 34χρονοου,την οποία διενήργησε ο ιατροδικαστής, Νικόλας Χαραλάμπους και σύμφωνα με τα ευρήματα ο 34χρονος απεβίωσε από ρήξη καρδίας.

Η οικογένεια του 34χρονου προχώρησε σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια το απόγευμα της Πέμπτης, αφού όπως κατήγγειλαν ο γιατρός αποδέσμευσε τον νεαρό χωρίς να δώσει την απαραίτητη προσοχή στα συμπτώματά του.

Ο νεαρός, σύμφωνα με την Αστυνομία, ένιωθε πόνο στο στήθος και ο γιατρός, του χορήγησε χάπια και τον καθησύχαζε, ωστόσο ο 34χρονος μια μέρα μετά την επίσκεψη στο ιατρείο του, απεβίωσε.

Την υπόθεση ιατρικής αμέλεια διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

reporter.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


179