Το προφητικό τραγούδι που ζήτησε ο Κυπριανός απ;o τον Διευθυντη του Σχολείου του: "Τι να κρύβει ο Θεός για εμάς».

03.03.2023Η οικογένεια του Μουσικού Σχολείου Αμμοχώστου θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του Κύπρου μας, είπε στο Πρωτοσέλιδο ο Σπύρος Σπύρου, Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Αμμοχώστου.

«Ο Κύπρος μας ήταν ένας ώριμος για την ηλικία του μαθητής. Η αγάπη του για τη βυζαντινή μουσική ως παιδί ιερέα, τον οδήγησε να φοιτήσει στο σχολείο μας με ειδικότητα στη ψαλτική τέχνη. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο Μουσικό Σχολείο και στο Λύκειο του Φώτη Πίττα που φοιτούσε το πρωί».

«Ο Κυπριανός μας βοηθούσε και μετά την αποφοίτησή του. Όταν τον καλούσαμε ήταν πάντα δίπλα μας», είπε ο κ.Σπύρου.

«Χθες θυμήθηκα κάτι που ίσως ήταν και προφητικό. Ήρθε μια μέρα και μου είπε κύριε θέλω να μου ηχογραφήσεις το μέρος του πιάνου για μια εκδήλωση που θα τραγουδήσω στο κατηχητικό. Τον ρώτησα ποιο τραγούδι θέλει. Μου είπε ότι το τραγούδι ήταν «Ποιος να ξέρει στο βλέμμα του πίσω τι να κρύβει ο Θεός για εμάς».

Αυτό το τραγούδι είναι του Τώνη Βαβάτσικου και έχει τον πιο μακρύ τίτλο τραγουδιού στην Ελλάδα. Τον ρώτησα που ξέρει το τραγούδι, αφού πρόκειται για ένα τραγούδι που κέρδισε το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πολύ παλιά. Μου είπε ότι το ήξερε γιατί παρακολουθεί πράγματα.. μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση αυτό. Ήταν πολύ ώριμος για την ηλικία του. Αγαπούσε πολύ την Ελλάδα και ήταν πολύ χαρούμενος που πέρασε στη Νομική Θεσσαλονίκης».

www.sigmalive.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


615