Θρήνος στο Αυγόρου: Δυστυχώς μόλις ταυτοποιήθηκε η σορός του 23χρονου Κυπριανού

02.03.2023



Τραγικό επίλογο για τον 23χρονο Κύπριο φοιτητή Κυπριανό Παπαϊωάννου από το Αυγόρου, κατέδειξαν οι εξετάσεις DNA που διενεργήθηκαν στη σορό του που ανευρέθηκε στα συντρίμμια της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

Ο άτυχος φοιτητής συμπεριλαμβάνεται από απόψε στον μακρύ κατάλογο της σιδηροδρομικής τραγωδίας, που βύθισε στο πένθος τον Ελληνισμό.

Την τραγική είδηση του θανάτου του, γνωστοποιούν με αναρτήσεις συγγενικά του πρόσωπα και αποχαιρετούν με λόγια συγκλονισμού τον 23χρονο φοιτητή Νομικής.

Πηγή: www.alphanews.live





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Κουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


1361