Θλίψη για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Το σπαρακτικό μήνυμα και οι φωτο της με το αγαπημένο της πρόσωπο που "έφυγε" από τη ζωή

06.02.2023



Σε πένθος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και με μία ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το δυσάρεστο γεγονός. Συγκεκριμένα «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά Μυριάνθη.

"Να σας βλέπω καλά και χαρούμενους και δεν θέλω τίποτα άλλο. Όσοι σε έζησαν το άκουγαν συχνά… Ένας άνθρωπος που μεγάλωσες στο πλάι της απο τοτε που θυμάσαι τον εαυτο σου… ο άνθρωπος που δεν σου χάλασε ποτέ χατίρι, που σου δινε πάντα κρυφά τα αγαπημένα σου γλυκά.Ο μόνος άνθρωπος που ξέρει μυστικα που δεν ξέρει η μαμά σου… το πρότυπο που έχεις για χρόνια και η αγκαλιά που για πάντα θα ναι ανοιχτή για να μπείς… Η γιαγιά! Καλό ταξίδι καλή μου… ευγενική, ντελικάτη, γλυκιά, γεμάτη φώς, περήφανη γιαγούλα μας…ξεκουράσου και εμείς είμαστε καλά…σε λατρεύουμε…πρόσεχε μας" έγραψε και δημοσίευσε φωτογραφίες τους από το παρελθόν. 

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4253