Απίστευτο: Η αστυνομία συνέλαβε διανομένα του KFC αλλά μέλος της παρέδωσε την παραγγελία που είχε μαζί του (φωτο)

03.01.2023Μια οικογένεια είδε τη παραγγελία της να «έρχεται» με την αστυνομία, αφού ο διανομέας έμπλεξε σε μπελάδες.

Ένα αξιοσημείωτο περιστατικό συνέβη στην Αγγλία τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Συγκεκριμένα, ο οδηγός λέγεται ότι τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών την αφού προφανώς έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα μέσα στο Newton Abbot στο Devon.

Μόλις η αστυνομία τον σταμάτησε, συνειδητοποίησε ότι το αυτοκίνητό του δεν ήταν ασφαλισμένο και οι αρχές του Newton Abbot δήλωσε ότι το αυτοκίνητο κατασχέθηκε στη συνέχεια.

Λοιπόν, θα χαρείτε να μάθετε ότι η αστυνομία έστειλε ένα μέλος από την ομάδα της για να βεβαιωθεί ότι ο ανώνυμος πελάτης πήρε το φαγητό του εγκαίρως και, κυρίως, όχι κρύο.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook και στο Twitter, η αστυνομία του Newton Abbot προειδοποίησε τους ανθρώπους για τις συνέπειες του να μην έχουν το σωστό συμβόλαιο ή να μην έχουν καθόλου ασφάλεια. Πρόσθεσαν ότι είχαν ασχοληθεί με πολλά άλλα οχήματα το ίδιο κρύο βράδυ του Δεκεμβρίου και ότι θα ληφθούν μέτρα κατά των ανθρώπων που παραβιάζουν το νόμο.

Η ανάρτησή τους έγραφε: «Την Παρασκευή αυτό το όχημα τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών ενώ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο Newton Abbot. Ηταν καθ' οδόν για να παραδώσει κάποια τρόφιμα, αλλά ο οδηγός δεν είχε ασφάλεια και έτσι το αυτοκίνητο κατασχέθηκε. Ευτυχώς τα KFC παραδόθηκαν από την ομάδα μας και έτσι δεν κρύωσαν».

Πηγή: gazzetta.gr Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
631