Σοκαριστική καταγγελία για την 21χρονη Εμμανουέλα: Την λήστεψαν ενώ ήταν αιμόφυρτη

29.11.2022



Στην ανακρίτρια μετέβησαν το πρωί της Τρίτης οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας, η οποία έχασε τη ζωή της, αφότου χτυπήθηκε από όχημα στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη από τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου. Οι γονείς της κοπέλας ζητούν να αλλάξει το κατηγορητήριο.

«Προσήλθαμε στο δικαστήριο με την οικογένεια προκειμένου να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας και να λάβουμε τη δικογραφία. Η οικογένεια επομένως καθίσταται διάδικος» ανέφερε ο δικηγόρος Νικόλαος Ρουσσόπουλος στους δημοσιογράφους, γνωστοποιώντας  παράλληλα καταγγελία σύμφωνα με την οποία η Εμμα είχε πάνω της 1.500 ευρώ, ποσό το οποίο δεν βρέθηκε ποτέ.

Αναφορικά με την απολογία του κατηγορούμενου ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, ο δικηγόρος είπε: «Ο κατηγορούμενος είναι το πρόσωπο σε μια ποινική δίκη και έχει το δικαίωμα να υποστηρίξει ό,τι θέλει. Επέλεξε να διαψεύσει τους μάρτυρες και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, αντί να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη. Αυτό για το οποίο ζήτησε συγγνώμη είναι τελείως προσχηματικό».

Μάλιστα, εντός της ημέρας δύο ασθενείς στο Ωνάσειο και στο Ιπποκράτειο, αναμένεται να πάρουν δώρα ζωής από την 21χρονη φοιτήτρια.

Μετά την απόφαση των γονιών της 21χρονης να δωρίσουν τα όργανά της, ξεκίνησε η διαδικασία αφαίρεσης και αξιολόγησης, η οποία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η διαδικασία της μεταμόσχευσης του ήπατος σε ασθενή στο Ιπποκράτειο, ενώ η καρδιά της ήδη βρίσκεται στο Ωνάσειο προκειμένου να γίνει η μεταμόσχευση σε ασθενή που ζει με τεχνητή καρδιά.

Οι νεφροί αναμένεται να μεταμοσχευθούν σε ασθενείς που περιμένουν στη λίστα ληπτών, ενώ οι πνεύμονες κρίθηκαν ακατάλληλοι για μεταμόσχευση.

Οι δε κερατοειδείς αφαιρέθηκαν από οφθαλμιάτρους του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και θα μεταφερθούν στην Τράπεζα Οφθαλμών του ΑΧΕΠΑ, όπου θα εξεταστεί σε ποιους ασθενείς θα μεταμοσχευθούν καθώς υπάρχει περιθώριο μέχρι και 15 ημερών για τη μεταμόσχευσή τους.

Πηγή: In.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1466