Νέο περιστατικό βίας σε γυμνάσιο - Διευθυντής πίεσε με τον αγκώνα του μαθητή στον λαιμό

25.11.2022Μετά από τις πρόσφατες καταγγελίες για αναίτιες αποβολές μαθητών λόγω του κουρέματος και της εμφάνισής τους και για ρατσιστικές συμπεριφορές παλαιότερα, εναντίον διευθυντή γυμνασίου στη Λάρνακα έγινε και νέα καταγγελία, αυτή τη φορά για άσκηση βίας σε βάρος μαθητή.

Την σχετική καταγγελία έκαναν την περασμένη Τετάρτη (23/11) στο τμήμα Μικροπαραβάσεων της Α.Δ. Λάρνακας οι γονείς του 12χρονου μαθητή, γεγονός που επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα μας και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χάρης Χατζηγιασεμή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη την ίδια μέρα, όταν ο μαθητής κλήθηκε στο γραφείο του διευθυντή για να αποβληθεί, επειδή, σύμφωνα με την διεύθυνση, είχε τοποθετήσει μολύβι στην κλειδαριά πόρτας.

Οι γονείς του 12χρονου κατήγγειλαν ότι ο διευθυντής του σχολείου λογομάχησε με τον γιο τους, ο οποίος φοιτά στην πρώτη τάξη, ενώ στη συνέχεια τον έσπρωξε και τον πίεσε με τον αγκώνα στο λαιμό.

Ο μαθητής εξετάστηκε από γιατρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ αναμένεται να του ληφθεί οπτικογραφημένη κατάθεση, όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις καταγγελιών διάπραξης ποινικών αδικημάτων που εμπλέκονται ανήλικα πρόσωπα.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Λάρνακας δήλωσε ότι έχουν ληφθεί καταθέσεις αναφορικά με τον ισχυρισμό του 12χρονου μαθητή, ενώ ο διευθυντής του σχολείου κατήγγειλε τον πατέρα του μαθητή για εξύβριση. «Και τα δύο παράπονα τυγχάνουν διερεύνησης», σημείωσε.

Θυμίζουμε, ότι την πρώτη μέρα της φετινής σχολικής χρονιάς, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση στο ίδιο γυμνάσιο, όταν ο διευθυντής του σχολείου απέβαλε μεγάλο αριθμό μαθητών για το κούρεμά τους καθώς και για τα υποδήματα που φορούσαν, τα οποία έκρινε ότι δεν ήταν τα ενδεδειγμένα για μαθητές. Εκείνη την μέρα εξοργισμένοι γονείς μαζεύτηκαν έξω από το σχολείο, ζητώντας εξηγήσεις για την συμπεριφορά και τις αποφάσεις του διευθυντή.

Μάλιστα, μία μητέρα προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του στην Αστυνομία, ισχυριζόμενη πως ο διευθυντής την έβγαλε από το γραφείο του με την βία όταν εκείνη πήγε για να ζητήσει εξηγήσεις για την αποβολή του παιδιού της. Τελικά όλες οι αποβολές ακυρώθηκαν με παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας.

tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


138