Αδιανόητο: Παίκτης έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του και σεκιουριτάς την πέταξε εκτός γηπέδου (βίντεο)

19.11.2022



Πάνω από όλα το καθήκον για τον... σεκιουριτά της χρονιάς σε αγώνα της β' Λευκορωσίας, ο οποίος διέκοψε βίαια την πρόταση γάμου που έκανε ένας ποδοσφαιριστής στην κοπέλα του, σπρώχνοντάς την εκτός αγωνιστικού χώρου και προκαλώντας μίνι-σύρραξη.

Επεισοδιακή ήταν η πρόταση γάμου που επιχείρησε ένας παίκτης στη Λευκορωσία εν ώρα αγώνα. Ο λόγος για τον Βλάντισλαβ Σούμποβιτς, ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα μετά το γκολ που πέτυχε στη νίκη της Σμόργκον επί της Βόλνα (β' κατηγορία) να πανηγυρίσει γονατίζοντας μπροστά στην κοπέλα του και προσφέροντάς της το μονόπετρο του αρραβώνα. Λογάριαζε, όμως, δίχως τον... σεκιουριτά.

Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, η πρόταση εξελίχθηκε σε παρ' ολίγον καβγά. Τη στιγμή που η σύντροφος του Σούμποβιτς πλησίασε στον αγωνιστικό χώρο συγκινημένη για αυτό που επρόκειτο να συμβεί, «μπούκαρε» μαζί της κι ένας ακόμα άνδρας, βάζοντας έτσι σε πλήρη λειτουργία τον εν λόγω υπάλληλο της ασφάλειας του γηπέδου που δεν... χαμπάριασε από προτάσεις γάμου. Αποτέλεσμα; Να πετάξει εκτός αγωνιστικού χώρου τον συγκεκριμένο άνδρα κι ακολούθως, να σπρώξει επίσης την κοπέλα, τη στιγμή που ο Σούμποβιτς τής προσέφερε το μονόπετρο!

Ο επιθετικός των γηπεδούχων αμέσως έγινε έξαλλος, έπιασε τον σεκιουριτά από το διακριτικό του και δεν άργησαν να οξυνθούν τα πνεύματα με τους συμπαίκτες του Σούμποβιτς να τον περικυκλώνουν εξαγριωμένοι. Τελικά πρυτάνευσε η λογική, η πρόταση γάμου έγινε από την αρχή κι όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς περαιτέρω διακοπές. https://www.gazzetta.gr/

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




641