Θλίψη για τον θάνατο της 48χρονης Κύπριας Περσούλας Στυλιανού: Καταλείπει δύο γιους (φωτο)

18.11.2022Θλίψη σκόρπισε στην κυπριακή παροικία του Λονδίνου ο θάνατος της 48χρονης, Περσούλας Στυλιανού, στις 11 Νοεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας «μια αγαπημένη και λατρευτή κόρη, αδελφή, σύντροφος και μητέρα. Θα την θυμόμαστε πάντοτε για την ευγενική και ήρεμη της φύση, την εσωτερική και εξωτερική της ομορφιά, το μεταδοτικό της γέλιο, το καταπληκτικό της χαμόγελο και το χάρισμά της να σε κάνει να νιώθεις ευπρόσδεκτος και αγαπητός.

Αφήνει τους γονείς της Στελλάκη και Δέσπω Λουκά (από το Βουνό Κερύνειας και τον Άγιο Θεόδωρο Καρπασίας), αδέλφια Λουκά και Άγγελο, τον σύντροφό της Πάτρικ, τους δύο γιους της Έλιοτ και Τζάκσον, αδελφότεκνα, συγγενείς και φίλους. Η κηδεία της θα τελεσθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, στις 11.00 π.μ., από την εκκλησία της Παναγίας στο Wood Green, N22 8LB, και η ταφή στο κοιμητήριο του New Southgate, Brunswick Park Road, N11 1EZ, στη 1.00 μ.μ. Η παρηγοριά θα δοθεί στο Ariana Banqueting Hall, North London Business Park Oakleigh Road South, N11 1GN. Για όποιον επιθυμεί, τα λουλούδια μπορούν να σταλθούν στο γραφείο κηδειών του Demetriou & English (131-133 Myddleton Road, Bowes Park, N22 8NG) μέχρι τις 9 π.μ. της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου.  Στην εκκλησία και στην παρηγοριά θα υπάρχει κουτί εισφορών στη μνήμη της αγαπημένης μας Μπες».Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚουστούμι: Καινούριο στιλ και νέα χρώματα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη Διάβασε περισσότερα

Το hair styling που θα ταίριαζε στις 3 γυναίκες στο υπουργικό σύμφωνα με Κύπριους κομμωτές Διάβασε περισσότερα

Μενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα! Διάβασε περισσότερα


1433