Νέο βίντεο από την άγρια καταδίωξη στο κέντρο της Λευκωσίας - Εισήλθαν στο αντίθετο ρεύμα, πανικός στους δρόμους

15.11.2022



Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο κέντρο της Λευκωσίας, μέχρι τον αυτοκινητόδρομο, όπου μέλη της Αστυνομίας καταδίωκαν μοτοσικλετιστή, ο οποίος κατέληξε στην άσφαλτο.   Σύμφωνα με τη θέση της Αστυνομίας, λήφθηκε πληροφορία στη μία σήμερα το μεσημέρι, για πρόκληση οχληρίας στη Λεωφόρο Αθαλάσσας στη Λευκωσία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου εντόπισαν τον μοτοσικλετιστή να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα, έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει, χωρίς να το πράξει με αποτέλεσμα να αρχίσει η άγρια καταδίωξη, μπροστά στα μάτια πολιτών και οδηγών που βρίσκονταν στο οδικό δίκτυο.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε ο REPORTER, ο μοτοσικλετιστής τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και πίσω του ακολουθούν έξι μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας, οι οποίοι καταδίωξαν τον μοτοσικλετιστή μέχρι τον αυτοκινητόδρομο.

Όπως θα δείτε σε δεύτερο βίντεο που εξασφάλισε ο REPORTER, ο μοτοσικλετιστής εισέρχεται από πάροδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και καταδιώκεται από έναν αστυνομικό, ενώ όπως διακρίνετε στο παρά ένα όχημα προλαβαίνει να πατήσει φρένο.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι τον αυτοκινητόδρομο, όπου ο μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο παρά την έξοδο προς Πέρα Χωριό Νήσου, χτύπησε σε προπορευόμενο όχημα και εκτινάχθηκε στην άσφαλτο.

Αμέσως, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μέλη της Αστυνομίας προσέτρεξαν στον μέρος του και ανέκοψαν τον δρόμο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή του εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών και ένας σπαστήρας κάνναβης, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ο μοτοσικλετιστής δεν έφερε κράνος ασφαλείας.

Πολίτες που έγιναν μάρτυρες της καταδίωξης, ανέφεραν πως τέθηκαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές από την καταδίωξη, η οποία εκτυλισσόταν σε κεντρικούς δρόμους και σε ώρα αιχμής. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ενημέρωση της Αστυνομίας, η οποία ανέφερε πως τέθηκαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές που βρίσκονταν στο οδικό δίκτυο και πως διαπράχθηκε σωρεία τροχαίων παραβάσεων.

Παράλληλα, μάρτυρες που ήταν στον αυτοκινητόδρομο αναφέρουν πως η μοτοσικλέτα κόπηκε στα δύο, ενώ ο οδηγός ήταν στο έδαφος τραυματισμένος, φωνάζοντας για βοήθεια. Σύμφωνα με την Αστυνομία η κατάσταση της υγείας του νεαρού μοτοσικλετιστή είναι εκτός κινδύνου.

reporter.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


819