Απίστευτο κι ομως κυπριακό: Κήδεψαν λάθος άνθρωπο στη Λεμεσό - Πως αποκαλύφθηκε;

25.10.2022Μια ασυνήθιστη κηδεία έλαβε χώρα στη Λεμεσό, με τους συγγενείς του εκλιπόντος να κηδεύουν λάθος πρόσωπο.

Μιλώντας στο SigmaLive ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού, Αρχιμανδρίτης Ισαάκ, εξήγησε ότι «δεν φταίνε οι συγγενείς, το λάθος έγινε πάνω στον πόνο και το πένθος τους».

Όλα άρχισαν όταν ο γιος του θανόντος ηλικιωμένου κλήθηκε από λειτουργούς του γραφείου τελετών της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού που ανέλαβε την κηδεία, να αναγνωρίσει τη σορό, ώστε να προχωρήσει η τελετή που θα γινόταν την ίδια ημέρα. Ο γιος έφτασε στο γραφείο με μια φωτογραφία και επιβεβαίωσε ότι ο νεκρός ήταν πράγματι ο πατέρας του.

Εντούτοις, τόσο λειτουργοί του γραφείου όσο και συγγενείς εξέφρασαν αμφιβολίες για την ταυτοποίηση του νεκρού. Ο γιος του όμως επέμενε ότι επρόκειτο για τον νεκρό πατέρα του και απέδωσε την αλλοίωση των χαρακτηριστικών του στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας στην εκκλησία, συγγενείς και φίλοι επεσήμαναν ξανά ότι συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του εκλιπόντος δεν ήταν ευδιάκριτα στη σορό. Μετά από παραινέσεις του εγγονού του τελικά ανοίχθηκε το φέρετρο και διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός δεν ήταν ο συγγενής τους. Το στοιχείο που επιβεβαίωσε ότι έγινε λάθος ταυτοποίηση ήταν τα χέρια του νεκρού, αφού από τον συγγενή τους έλειπε ένα από τα δέκα δάκτυλα.

Αφού ενημέρωσαν τους λειτουργούς του γραφείου τελετών για το λάθος, πήραν τη σορού του συγγενή τους, έκαναν την κηδεία και τον έθαψαν την ίδια ημέρα.

Πάντως, ο γιος του εκλιπόντος ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του που προκάλεσε αναστάτωση, εξηγώντας ότι έγινε λόγω της συναισθηματικής φόρτισης.

Πηγή: sigmalive.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα
422