Απίστευτο κι ομως κυπριακό: Κήδεψαν λάθος άνθρωπο στη Λεμεσό - Πως αποκαλύφθηκε;

25.10.2022



Μια ασυνήθιστη κηδεία έλαβε χώρα στη Λεμεσό, με τους συγγενείς του εκλιπόντος να κηδεύουν λάθος πρόσωπο.

Μιλώντας στο SigmaLive ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού, Αρχιμανδρίτης Ισαάκ, εξήγησε ότι «δεν φταίνε οι συγγενείς, το λάθος έγινε πάνω στον πόνο και το πένθος τους».

Όλα άρχισαν όταν ο γιος του θανόντος ηλικιωμένου κλήθηκε από λειτουργούς του γραφείου τελετών της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού που ανέλαβε την κηδεία, να αναγνωρίσει τη σορό, ώστε να προχωρήσει η τελετή που θα γινόταν την ίδια ημέρα. Ο γιος έφτασε στο γραφείο με μια φωτογραφία και επιβεβαίωσε ότι ο νεκρός ήταν πράγματι ο πατέρας του.

Εντούτοις, τόσο λειτουργοί του γραφείου όσο και συγγενείς εξέφρασαν αμφιβολίες για την ταυτοποίηση του νεκρού. Ο γιος του όμως επέμενε ότι επρόκειτο για τον νεκρό πατέρα του και απέδωσε την αλλοίωση των χαρακτηριστικών του στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας στην εκκλησία, συγγενείς και φίλοι επεσήμαναν ξανά ότι συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του εκλιπόντος δεν ήταν ευδιάκριτα στη σορό. Μετά από παραινέσεις του εγγονού του τελικά ανοίχθηκε το φέρετρο και διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός δεν ήταν ο συγγενής τους. Το στοιχείο που επιβεβαίωσε ότι έγινε λάθος ταυτοποίηση ήταν τα χέρια του νεκρού, αφού από τον συγγενή τους έλειπε ένα από τα δέκα δάκτυλα.

Αφού ενημέρωσαν τους λειτουργούς του γραφείου τελετών για το λάθος, πήραν τη σορού του συγγενή τους, έκαναν την κηδεία και τον έθαψαν την ίδια ημέρα.

Πάντως, ο γιος του εκλιπόντος ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του που προκάλεσε αναστάτωση, εξηγώντας ότι έγινε λόγω της συναισθηματικής φόρτισης.

Πηγή: sigmalive.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




654